Zamena stakla na telefonu Samsung Galaxy S6 Edge je još jedna od mnogobrojnih usluga koje nudi servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Zamena stakla na S6 Edge spada u jednu od najtežih operacija koje radimo u našem servisu.

Pre svega da kažemo da se kod ovog telefona kao i kod ostalih Samsunga iz S serije (s1, s2, s3, s4, s5, s6, s7) može zameniti ili samo staklo ili kompletan ekran. To znači ako vam je naprslo ili puklo staklo, ali sve ostalo radi, možemo da zamenimo samo staklo.

Zamena samo stakla na mobilnom telefonu je u svakom slučaju jeftinija varijanta, i mi ćemo se potruditi da izvršimo zamenu samo stakla, ako je samo ono puklo.

s6 edge zamena stakla

Ako vam, osim što je puklo staklo, ne radi ni touchscreen, onda nema dileme – mora da se menja kompletan ekran, zamena samo tača na ovom modelu nije moguća.

Isto tako i ako Vam, pored slomljenog stakla, na telefonu ni LCD ne prikazuje sliku (ili je prikazuje samo delimično), takođe mora da se promeni ceo ekran, pošto zamena samo stakla ne bi mogla da reši problem.

Ukoliko je takva situacija, u specijalističkom servisu Doktor Mobil za Vas možemo izvršiti i zamenu ekrana na Samsung Galaxy S6 edge mobilnom telefonu.

Zamena stakla na Samsung S6 Edge

Kao što smo već rekli, zamena stakla na S6 edge je svakako jeftinija varijanta u odnosu na zamenu kompletnog ekrana, pa ako vam je samo staklo puklo, to ćemo i da uradimo.

Naši stručno obučeni i iskusni serviseri, kao i najsavremeniji alati za reparaciju, sigurnost su da ćemo operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy S6 Edge mobilnom telefonu obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Zamena stakla na Samsung Galaxy S6 Edge obično traje par dana, što zavisi od trenutnih obaveza u servisu. Neko okvirno vreme kao i cena će vam biti rečeno prilikom ostavljanja telefona.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


 

Jedan komentar : “Zamena stakla na Samsung S6 Edge”

Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena