Popravka neispravnog ili oštećenog ekrana na dodir, odnosno touchscreen-a jedna je od važnih specijalnosti servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Ako i Vi imate taj problem na svom pametnom telefonu, donesite ga u naš servis da uradimo pouzdanu i bezbednu operaciju zamene tačskrina na Alcatel Pixi 3 (4) mobilnom telefonu.

Zamena touchscreen-a na Alcatel Pixi 3 (4) – Doktor MobilAlcatel Pixi 3 (4) je simpatičan i veoma lagan (110 g) pametni telefon pristupačne cene, koji dolazi sa podrškom za Dual SIM i kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 4.0 inči u rezoluciji 480 x 800 piksela.

Operativni sistem instaliran na ovaj uređaj je Android 4.4.2 (KitKat), koji radi pokretan Dual-core procesorom na 1.0 GHz ili Quad-core procesorom na 1.1 GHz (zavisno od verzije), uz 512 MB RAM i 4 GB interne memorije (plus microSD slot za njeno povećanje do 32 GB). Prednja kamerica mu je VGA, a primarna ima LED blic i senzor od 2 MP ili 5 MP. Za napajanje je na raspolaganju izmenjiva baterija kapaciteta 1400 mAh.

Zamena touchscreen-a na Alcatel Pixi 3 (4)

Kada Vam se ošteti tač skrin (touchscreen) na mobilnom telefonu, što se obično dešava prilikom ispadanja telefona, udarca, kvašenja ili nagnječenja uređaja, simptomi koje ćete prepoznati su da je napuklo ili je slomljeno staklo ili tačskrin ne reaguje normalno na dodir.

Ako se u takvoj situaciji uverite da je sve ostalo u redu, tj. da LCD prikazuje sliku kako treba (u svim delovima ekrana), onda se popravka telefona uspešno može obaviti zamenom samo tač skrina ili samo stakla na Vašem uređaju. Razume se, ako je oštećen i LCD, onda bi morao da se menja kompletan ekran.

Kakva god da je situacija sa Vašim mobilnim telefonom, donesite ga u servis Doktor Mobil, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i u skladu sa tim izvršiti sigurnu i bezbednu popravku uređaja.

Stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade, operaciju zamene touch screen-a na Alcatel Pixi 3 (4) pametnom telefonu obaviće efikasno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku (zavisi samo trenutne od gužve u servisu, a tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene touchscreen-a na Alcatel Pixi 3 (4)

Usluga zamene tač skrina na Alcatel Pixi 3 (4) smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku mobilnog uređaja, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko formulara u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene touchscreen-a na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Važno je znati da u specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane usluge zamene touchscreen ekrana, vrlo uspešno i kvalitetno vršimo i dekodiranje Alcatel telefona, kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke), a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena