Profesionalnu operaciju zamene touchscreen-a na Alcatel Pixi 4 (4) pametnom telefonu iskusni i dobro obučeni serviseri koji rade u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas će, uz korišćenje savremenih alata, obaviti pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj), a tu uslugu pružićemo Vam i u najkraćem mogućem roku.

Zamena touchscreen-a na Alcatel Pixi 4 (4) – Doktor MobilAlcatel Pixi 4 (4) je kompaktan i cenovno pristupačan pametni telefon, zgodan za korišćenje i držanje u jednoj ruci, a dolazi sa kapacitivnim 4.0-inčnim TFT touchscreen ekranom rezolucije 480 x 800 piksela.

Radi na OS Android 6.0 (Marshmallow), sa četvorojezgarnim procesorom na 1.3 GHz uparenim sa 512 MB / 1 GB RAM i 4/8 GB (zavisno od verzije) interne memorije (plus microSD slot). Poseduje kamere od 2 MP ili 5 MP pozadi (sa LED blicem i HDR i panorama funkcijama) i VGA ili 2 MP napred (selfi), a autonomiju u radu pruža mu izmenjiva baterija kapaciteta 1500 mAh.

Zamena touchscreen-a na Alcatel Pixi 4 (4)

Do neželjenog oštećenja ekrana na dodir ili touchscreen-a najčešće dolazi kada se uređaj ispusti, udari, nagnječi ili pokvasi i tada je najvažnije ustanoviti šta je na telefonu i dalje funkcionalno, a šta je definitivno pokvareno.

Ukoliko displej telefona normalno prikazuje sliku (u svim delovima ekrana), a samo je puklo staklo ili tačskrin ne reaguje na dodir, onda se popravka može izvršiti zamenom samo tač skrina ili samo stakla (razume se, ako LCD ne daje sliku, jedini način za popravku uređaja je zamena celog ekrana).

Koja god od opisanih situacija je važeća u Vašem slučaju, samo nam se javite, pa ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obaviti dijagnostiku stanja uređaja i efikasno i bezbedno popraviti Vaš smartfon.

Operaciju zamene touch screen-a na Alcatel Pixi 4 (4) mobilnom telefonu za Vas ćemo sprovesti sigurno, pouzdano i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku (on zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena zamene touchscreen-a na Alcatel Pixi 4 (4)

U servisu Doktor Mobil uslugu zamene tač skrina na Alcatel Pixi 4 (4) smartfonu pružamo po povoljnoj ceni, a slobodno nam možete pisati preko formulara u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa ako Vam trebaju bilo kakve dodatne informacije (o ceni, roku za popravku i sl).

Upit o ceni zamene touchscreen-a na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Kao specijalisti za uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na mobilnim telefonima, u servisu Doktor Mobil u Beogradu u mogućnosti smo da Vam, pored opisane zamene touchscreen ekrana, ponudimo i usluge dekodiranja Alcatel telefona, servisa Alcatel mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena