U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stojimo Vam na raspolaganju da problem oštećenog ili neispravnog touchscreen-a (ekrana na dodir) na Vašem telefonu rešimo kvalitetno i pouzdano. Naši stručni serviseri operaciju zamene tačskrina na Alcatel Pixi 4 (5) LTE pametnom telefonu za Vas će obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena touchscreen-a na Alcatel Pixi 4 (5) LTE – Doktor MobilAlcatel Pixi 4 (5) LTE je solidan pametni telefon, prilično povoljne cene i jednostavan za korišćenje sa, kao što mu i naziv otkriva, podrškom za 4G (LTE) i kapacitivnim 5.0-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom rezolucije 480 x 854 piksela.

Ovaj model smartfona ima instaliran operativni sistem Android 6.0 (Marshmallow) za čiji rad je zadužen četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz, zajedno sa 1 GB RAM memorije, a 8 GB interne memorije se microSD karticom može povećati do maksimalnih 32 GB. Za snimanje fotografija na raspolaganju su Vam kamere sa senzorima od 8 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (prednja, takođe ima LED blic), dok mu autonomiju u radu pruža uklonjiva baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena touchscreen-a na Alcatel Pixi 4 (5)

Ako se mobilni telefon ispusti na neku grubu podlogu (kao što su asfalt, beton, kamen i slično), pokvasi ili nezgodno nagnječi, dosta lako se može desiti da dođe do neželjenog oštećenja uređaja.

Pri tome je veoma važno proveriti u kakvom je stanju funkcionalnosti telefon – ako njegov LCD daje sliku, ali je puklo staklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, u pitanju je kvar koji se može otkloniti tako što će se zameniti samo tačskrin ili samo staklo (naravno, ako LCD ne prikazuje normalno sliku, onda mora da se promeni kompletan ekran).

Bez obzira kakva je situacija sa Vašim smartfonom, slobodno nam se obratite da u specijalističkom servisu Doktor Mobil izvršimo stručnu dijagnostiku i pouzdano i efikasno popravimo oštećeni mobilni uređaj.

Uslugu zamene touch screen-a na Alcatel Pixi 4 (5) LTE mobilnom telefonu naš stručan serviserski tim pružiće Vam sigurno, bezbedno i svakako u najkraćem mogućem vremenskom roku (on će zavisiti jedino od trenutne gužve u servisu).

Cena zamene touchscreen-a na Alcatel Pixi 4 (5) LTE

Operaciju zamene tač skrina na Alcatel Pixi 4 (5) LTE smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Pišite nam slobodno putem formulara koji ćete pronaći u sledećem odeljku ovog teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa ako Vam trebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu touchscreen-a.

Upit o ceni zamene touchscreen-a na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na pametnim telefonima, a neke od usluga koje svakodnevno uspešno pružamo svojim klijentima su dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena