Zamena touchscreen-a na Alcatel Pop C7 7041 mobilnim telefonima je jedna od specijalnosti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Ako Vam se desi da Vam se  prilikom pada Alcatel Pop C7 7041 mobilnog telefona ošteti staklo ili Vam tač skrin ne reaguje na dodir, tada možete zameniti samo tač skrin na Pop C7 7041  Vašem telefonu.

Često nas kontaktiraju vlasnici nekog od Alcatel Idol telefona, sa pitanjem da li je moguće zameniti samo tač skrin, ili samo staklo na ovim telefonima. Odgovor je da može, moguće je zameniti samo staklo, tj. samo tač skrin na Alcatel Pop C7 7041 mobilnom telefonu.

alcatel pop c7Kvalitetno i brzo servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam može zameniti tač skrin na Vašem Alcatel Pop C7 7041 telefonu. Vi samo dođite kod nas, ostalo je naša briga. Potrudićemo se da budete zadovoljni našom uslugom, jer nam je želja da i sledeći put posetite baš nas.

Prilikom zamene touchscreen-a dajemo garanciju da će se zamena touchscreen-a na Alcatel Pop C7 7041 mobilnom telefonu izvršiti kvalitetno i pouzdano i da neće doći do ulaska prašine ili nekog drugog problema vezanog za tač skrin.

Naše servisere odlikuje pouzdanost i stručan rad. Posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Zamena touchscreen-a na na Alcatel Pop C7 7041  mobilnom telefonu je operacija koja obično traje jedan do dva dana što zavisi od trenutnih obaveza u servisu. Ako donesete telefon ujutru u naš servis, pokušaćemo  da zamenimo tač skrin do kraja radnog vremena, ali ne možemo garantovati da će to biti gotovo istog dana.

Može Vam se desiti da Vam se prilikom pada ošteti i LCD tako da Vam telefon ne prikazuje sliku. Tada se po pravilu menja komplet ekranZamena ekrana na Alcatel Pop C7 7041 mobilnom telefonu se obično završi za jedan dan, ali je ova opcija skuplja nego kada menjate samo tač skrin.

Bez obzira da li Vam je oštećeno staklo, tač skrin ne reaguje, ili telefon ne prikazuje sliku, slobodno nas kontaktirajte i dođite kod nas. Biće nam drago da Vam pomognemo i rešimo Vaš problem.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena