Oštećenje ili kvar ekrana osetljivog na dodir (touchscreen-a) relativno je česta pojava kod savremenih pametnih telefona, ali taj problem vrlo efikasno i pouzdano rešavamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naš stručan i iskusan serviserski tim operaciju zamene tačskrina na Wiko Lenny 2 mobilnom telefonu vrši potpuno sigurno i sasvim bezbedno.

Zamena touchscreen-a na Wiko Lenny 2 u servisu Doktor MobilWiko Lenny 2 je zanimljiv pametni telefon kod nas manje poznatog francuskog proizvođača, koji se može nabaviti po dosta pristupačnoj ceni. Dolazi sa podrškom za Dual SIM i kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.0-inči u ne baš visokoj rezoluciji od 480 x 854 piksela.

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 5.1 (Lollipop) kojeg pokreće četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, sa 768 MB RAM i 4 GB interne memorije (plus microSD slot). Skromne kamere ovog uređaja imaju senzore od 5 MP (primarna, sa LED blicem) i 2 MP (sekundarna, prednja), a napaja ga uklonjiva baterija kapaciteta 1800 mAh.

Zamena touchscreen-a na Wiko Lenny 2

Uzroci kvara tač skrina (touchscreen) na pametnom telefonu mogu biti različiti, a naše bogato iskustvo pokazuje da su među najčešćima udarac ili ispadanje telefona na tvrdu podlogu, njegovo nagnječenje ili kvašenje. Pri tome obično pukne ili napukne staklo ili tačskrin prestane da reaguje na dodir.

Ukoliko se uverite da je pored toga sve drugo kako treba (LCD daje normalno sliku u svim delovima ekrana), uređaj možemo da popravimo zamenom samo touchscreen-a ili samo stakla. Naravno, u slučaju da je oštećen i LCD, jedino rešenje za popravku bi bila zamena ekrana na Wiko Lenny 2 mobilnom telefonu.

Dobro obučeni i iskusni serviseri Doktor Mobil servisa stoje Vam na raspolaganju da uspešno i efikasno reše problem koji imate sa mobilnim telefonom, bez obzira na to koja od navedenih opcija je u pitanju.

Profesionalnu operaciju zamene touchscreen-a na Wiko Lenny 2 pametnom telefonu obavljamo pouzdano, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena zamene touchscreen-a na Wiko Lenny 2

U servisu Doktor Mobil uslugu zamene tač skrina na Wiko Lenny 2 smartfonu pružamo po povoljnoj ceni. Za slučaj da su Vam neophodne preciznije informacije o ceni ili roku za popravku telefona, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene touchscreen-a na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na mobilnim telefonima, a neke od usluga koje svakodnevno uspešno i kvalitetno pružamo su upravo zamena touchscreen ekrana i zamena stakla, dekodiranje ili otključavanje telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena