Ukoliko i Vi imate problem sa oštećenim ekranom na dodir (touchscreen) na Vašem pametnom telefonu, izvolite, dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo stručnu dijagostiku i otklonimo nastali kvar na uređaju. Zamenu touchscreen-a na ZTE Blade A310 pametnom telefonu naši stručni serviseri vrše sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Zamena touchscreen-a na ZTE Blade A310 – servis Doktor MobilZTE Blade A310 je pametni telefon pristojnih performansi koji pripada srednjem segmentu mobilnih uređaja i može se nabaviti po prilično povoljnoj ceni. Prednjom stranom dosta kompaktnog kućišta ovog smartfona dominira 5.0-inčni kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran rezolucije 480×854 piksela.

Instaliran mu je operativni sistem Android 6.0.1 (Marshmallow) za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz, ukombinovan sa 1 GB RAM memorije, a za podatke i aplikacije opredeljeno je 8 GB interne memorije (može se microSD karticom povećati do 32 GB). Autonomiju u radu pruža mu integrisana baterija kapaciteta 2200 mAh, dok su za fotografije i video zapise na raspolaganju kamere od 2 MP (selfi) i 8 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom).

Zamena touchscreen-a na ZTE Blade A310

Kada se usled nepažnje ili slučajnog sticaja okolnosti dogodi da pametni telefon ispadne na neku tvdu podlogu, pokvasi se, nagnječi ili udari u displej, vrlo lako može doći do neželjenog oštećenja, pri čemu najčešće stradaju staklo ili tačskrin uređaja.

Ako u takvoj situaciji utvrdite da LCD telefona normalno daje sliku u svim delovima ekrana, imali ste sreće jer se kvar na uređaju može popraviti tako što će se zameniti samo staklo ili samo touchscreen. Razume se, ukoliko LCD ne prikazuje sliku, problem se može rešiti jedino zamenom ekrana na ZTE Blade A310 mobilnom telefonu.

Bilo kako bilo, preporučujemo Vam da oštećeni uređaj donesete ili pošaljete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo izvršiti profesionalnu dijagnostiku i efikasnu popravku Vašeg smartfona.

Operaciju zamene touchscreen-a na ZTE Blade A310 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj), a takođe i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene touchscreen-a na ZTE Blade A310

Uslugu zamene tač skrina na ZTE Blade A310 smartfonu u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. Svi koji žele da dobiju preciznije informacije o ceni ili roku za završetak ove operacije, mogu nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati putem forme u narednom odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene touchscreen-a na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz navedenu operaciju zamene touchscreen ekrana, specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno pruža i druge profesionalne usluge, među kojima su hardverski i softverski servis mobilnih telefona svih glavnih brendova, dekodiranje ili otključavanje telefona, zamena stakla i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena