iPhone 8, iPhone 8 plus i iPhone X su izuzetni mobilni telefoni koji nesumnjivo svoje korisnike ostavljaju bez daha, pružajući im jedinstven doživljaj sveta mobilnih telefona. Iako kompanija Apple tvrdi da je zadnje staklo tj. poklopac metalno ojačan i najkvalitetniji koji je ikada do sada ugrađen, ipak se u praksi može desiti da Vam se od pada telefona zadnje staklo razbije ili napukne.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je zato tu da Vam i u ovakvoj situaciji, pruži pouzdanu i kvalitetnu uslugu, a to je zamena zadnjeg stakla (ledja) na iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X mobilnom telefonu.

Sva tri iPhona sadrže kućište od stakla i aluminijuma koje je otporno na vodu i udarce.

I iPhone 8 i iPhone 8 plus poseduju okruglo dugme Home sa čitačem otiska prsta dok iPhone X uopšte nema okruglo dugme koje je do sada bilo prepoznatljiv znak iPhonea. Umesto dugmeta iPhone X ima softversku traku.

I za korisnike iPhona još jedna nova informacija, iPhone X se ne može otključati otiskom prsta. Ali zato može licem. Senzor za dubinu i blizinu i podaci koje prikuplja prednja kamera mogu u potpunosti stvoriti trodimenzionalnu sliku Vašeg lica. Kamere od 12 MP (primarne) i 7 MP (selfi) sa izuzetnim performansama i integrisane baterije kapaciteta 1821, 2691 mAh, odnosno 2716mAh omogućiće Vam da uhvatite nezaboravne trenutke.

Zamena zadnjeg stakla (ledja) na iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X u Doktor Mobil servisu

Prilikom korišćenja iPhone 8, iPhone 8 plus i iPhone X mobilnog telefona u praksi se pokazalo da se prilikom pada telefona može razbiti ili oštetiti zadnje staklo tj. leđa telefona.

Zamena zadnjeg stakla tj. poklopca na ovim telefonima je mnogo komplikovanija operacija nego na prethodnim iphone modelima.

Ukoliko Vam se desi ovako nešto nemojte očajavati jer će servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrlo uspešno i kvalitetno izvršiti uslugu zamene zadnjeg stakla (leđa) na iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X mobilnom telefonu.

Cena zamene zadnjeg stakla (leđa, poklopca) na iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije o ceni zamene zadnjeg stakla (leđa) na iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X mobilnom telefonu u našem servisu mobilnih telefona, kao i roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete putem formulara koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene zadnjeg stakla (leđa) na iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X mobilnom telefonu 

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena