ZTE Blade 3 dekodiranje

ZTE Blade 3 dekodiranje  ili precizniji naziv modela kako piše na samom telefonu ZTE Blade III dekodiranje možete izvršiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Dekodiranje se obavlja odmah na licu mesta.

Malo više detalja o ovom mobilnom telefonu:  još jedan sjajan model stiže nam iz kompanije ZTE. U pitanju je Blade III, uređaj zavidnih performansi i još bolje cene!

Ovaj telefon dolazi nakon nekoliko uspešnih modela koje je ova kompanija lansirala i time etablirala sebe kako na evropskom, tako i na našem tržištu. Trenutna maloprodajna cena ovog telefona je oko 200 evra, što je mnogo povoljnije u poređenju sa mnogo poznatijim brendovima.

zte blade 3 dekodiranje

ZTE Blade III je relativno kompaktan uređaj sa dijagonalom ekrana od 4 inča, rezolucije 480×800 piksela (igo navigacija za android je naravno dostupna za ovu rezoluciju). Pokreće ga snažni procesor od 1 GHz koji obezbeđuje odličan rad ovom telefonu. Ono što Blade III izdvaja od ostalih telefona srednje veličine je operativni sistem – ZTE se opredelio za noviju verziju Android operativnog sistema, Ice Cream Sandwich. Sa 4 GB interne memorije, kao i dodatnim prostorom dostupnim preko microSD kartice, ZTE Blade III predstavlja pravo multimedijalno rešenje za ograničen budžet.

Osim u maloprodaji, ovaj telefon je moguće uzeti i preko operatera, tačnije preko VIP mobile-a. U zavisnosti od odabrane tarife, cena ovog uređaja se kreće već od 1 dinar! Ovo je ubedljivo najjeftiniji način da dođete do kvalitetnog Android telefona sa novijim operativnim sistemom. Međutim, u tom slučaju ste ograničeni na tu mrežu i nećete imati mogućnost da ubacite karticu nekog drugog operatera, ako vam iz bilo kojeg razloga oni više odgovaraju. U tom slučaju potrebno vam je dekodiranje telefona.

ZTE Blade 3 dekodiranje

Usluga dekodiranja telefona vam je dostupna u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona, gde brzo i lako možete otključati vaš telefon, tako da imate potpunu kontrolu nad vašim uređajem. Na ovaj način ne zavisite od operatera, tj. možete koristiti telefon sa bilo kojim drugim operaterom. Otključavanje za ZTE Blade 3 se obavlja na licu mesta.

Za više informacija i cenu za ZTE Blade 3 dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button