ZTE Blade A310 – zamena ili popravka konektora punjenja

Otklanjanje dosta ozbiljnog problema sa oštećenim ili pokvarenim konektorom punjenja (napajanja) na mobilnom telefonu je profesionalna intervencija koju ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas obaviti sa zadovoljstvom. Zamenu ili popravku konektora punjenja na ZTE Blade A310 pametnom telefonu vršimo vrlo pouzdano i bezbedno.

Zamena konektora punjenja na ZTE Blade A310 – Doktor MobilZTE Blade A310 je mobilni telefon koji za prilično povoljnu cenu donosi pristojne hardverske karakteristike – ekran osetljiv na dodir od 5.0 inči (rezolucija mu je 480×854 piksela), četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.3 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot za memorijske kartice do 32 GB) i kamere od 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 2 MP (sekundarna).

Radi na operativnom sistemu Android 6.0.1 (Marshmallow), a solidnu autonomiju u radu pruža mu integrisana baterija kapaciteta 2200 mAh, za šta je važan preduslov da na uređaju bude potpuno ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na ZTE Blade A310

Pošto se konektor napajanja (punjenja) na mobilnom telefonu relativno lako može oštetiti ako se grubo postupa prilikom kačenja uređaja na punjač, trebalo bi pripaziti da do toga ne dođe pošto će onda uređaj najverovatnije biti nefunkcionalan.

Slične probleme može izazvati i neodgovarajući električni napon, kao i prodor tečnosti u taj deo smartfona, a „rezultat“ će biti da telefon ne može da puni svoju bateriju (ili to čini krajnje otežano) ili, čak, da uopšte i ne prepoznaje da je priključen na punjač.

U takvoj situaciji servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam može pomoći pouzdanom operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade A310 mobilnom telefonu.

Tu profesionalnu uslugu pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po mobilni uređaj), uz poseban trud da celu intervenciju završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade A310

Postupak zamene ili popravke konektora napajanja na ZTE Blade A310 smartfonu u našem servisu obavljamo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste želeli da imate konkretnije informacije (o ceni ili roku za popravku uređaja), samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisana zamena/popravka konektora punjenja samo je jedna od specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil u Beogradu, a pouzdano i efikasno radimo i dekodiranje ZTE telefona, servis ZTE mobilnih telefona (uspešne softverske i hardverske popravke na ZTE smartfonima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.