Osetljivije hardverske komponente na smartfonima, kao što je konektor punjenja, prilično lako se mogu oštetiti ako se sa njima ne rukuje pažljivo, pa Vam, u slučaju da imate takav kvar na uređaju, preporučujemo da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde vršimo pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na ZTE Blade D6 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na ZTE Blade D6 – Doktor MobilZTE Blade D6 (poznat i pod oznakama V6, X7) je vrlo tanak (6.8 mm) i lagan (122 g) pametni telefon srednje klase sa solidnim karakteristikama, od kojih ćemo izdvojiti podršku za hibridni Dual SIM, 5.0-inčni IPS LCD touchscreen ekran HD rezolucije, OS Android 5.0.2 (Lollipop), četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije i kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (primarna, sa autofokusom i dvotonskim LED blicem).

Sve dok ovaj uređaj ima ispravan konektor napajanja (punjenja), što će omogućiti redovno i neometano punjenje njegove integrisane baterije kapaciteta 2200 mAh, imaće i zadovoljavajuću autonomiju u radu (koja, naravno, najviše zavisi od intenziteta korišćenja smartfona).

Zamena ili popravka konektora napajanja na ZTE Blade D6

Kao što smo nagovestili u prethodnom odeljku ovog teksta, očuvan i ispravan konektor punjenja ili napajanja veoma je važan za stabilan rad svakog mobilnog telefona, a kvar ove komponente (uređaj „ne vidi“ da je priključen na punjač ili se baterija otežano puni) prouzrokovaće nefunkcionalnost smartfona.

Dugogodišnja praksa pokazuje da oštećenja konektora napajanja najčešće nastaju zbog grubog rukovanja prilikom kačenja na punjač, a sličan uticaj mogu imati i kvašenje uređaja, neodgovarajući električni napon ili loš punjač (ređe se dešava da konektor otkaže „sam od sebe“, uglavnom zbog fabričke greške).

Sve u svemu, u pitanju je ozbiljan kvar na pametnom telefonu koji u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno rešavamo operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade D6 mobilnom telefonu.

Ovu uslugu naši stručni serviseri pružiće Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a posebno će se potruditi da ceo postupak završe u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade D6

Zamenu ili popravku konektora punjenja na ZTE Blade D6 smartfonu u našem servisu obavljamo po povoljnoj ceni. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i ako Vam, pored efikasne popravke konektora punjenja, budu trebale i druge specijalističke intervencije, kao što su dekodiranje ZTE telefona, servis ZTE mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena