ZTE Blade S6 i S6 plus – zamena ekrana

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da za Vas uspešno i efikasno reši problem sa oštećenim ili polomljenim displejem na smartfonu. Operaciju zamene ekrana na ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus pametnom telefonu naši iskusni i stručni serviseri obavljaju sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na ZTE Blade S6, S6 plus – servis Doktor MobilZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus su pametni telefoni vrlo dobrih hardverskih karakteristika do kojih se može doći po dosta povoljnoj ceni, a dolaze sa kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranima dijagonala 5.0 inči (na osnovnom modelu S6) i 5.5 inči (na verziji S6 plus), oba u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ove mobilne uređaje pokreću 64-bitni osmojezgarni procesori ukombinovani sa 2 GB RAM i 16 GB skladišne memorije (uz microSD slot za kartice do 64 GB), OS im je Android 5.0.1/5.0.2 (Lollipop), a tu su i kamere od 5 MP (selfi) i 13 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i podrška za Dual SIM, dok su za napajanje predviđene integrisane baterije kapaciteta 2400 mAh i 3000 mAh.

Zamena displeja na ZTE Blade S6 i S6 plus

Do lomljenja ili oštećenja ekrana na mobilnom telefonu, kako pokazuje iskustvo, najčešće dolazi kada se uređaj ispusti na neku tvrđu podlogu ili se nekako drugačije direktno udari njegov displej.

Takva situacija, ako se ispostavi da LCD telefona ne daje sliku kako treba, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, zahteva zamenu oštećenog ekrana novim kako bi se uređaj uspešno osposobio za normalan rad.

Operaciju zamene ekrana na ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus mobilnom telefonu naš stručan serviserski tim za Vas će obaviti pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po smartfon).

Ovu uslugu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružićemo Vam sigurno, kvalitetno i, što je takođe dosta važno, u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus

Sama cena zamene displeja na ZTE Blade S6 i ZTE Blade S6 plus smartfonima u našem servisu je povoljna. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz opisani postupak zamene oštećenog ekrana, specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu će Vam, u slučaju potrebe, kvalitetno i uspešno pružiti i usluge dekodiranja ZTE telefona, servisa ZTE mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) i zamene baterije na mobilnom telefonu.