ZTE Blade X3 – zamena ili popravka konektora punjenja

U nizu specijalističkih intervencija servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, rešavanje problema sa konektorom punjenja je jedna od najvažnijih, pošto je uređaj sa takvim kvarom obično potpuno nefunkcionalan. Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade X3 mobilnom telefonu kod nas možete dobiti pouzdano, bezbedno i u najkraćem roku.

Zamena konektora punjenja na ZTE Blade X3 – Doktor MobilZTE Blade X3 (D2) je mobilni telefon povoljnije cene i pristojnih performansi, koji poseduje podršku za Dual SIM, 5.0-inčni ekran osetljiv na dodir u HD rezoluciji, OS Android 5.1 (Lollipop), četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.0 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 64 GB) i kamere od 2 MP ili 5 MP (selfi) i 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem).

Uklonjiva litijum-jonska baterija vrlo solidnog kapaciteta od 4000 mAh zadužena je za autonomiju u radu ovog uređaja, ali će taj njen „zadatak“ biti uspešan samo u slučaju da smartfon ima potpuno ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na ZTE Blade X3

Da bi mobilni telefon nesmetano radio u kontinuitetu, važno je da uredno puni svoju bateriju, što, naravno, neće biti moguće ukoliko mu je pokvaren ili oštećen konektor punjenja (napajanja).

Do problema te vrste može doći iz različitih razloga, a najčešći su mehanička oštećenja konektorskog ulaza prilikom grubljeg rukovanja kod kačenja smartfona na punjač, nagla promena strujnog napona, kvašenje konektora punjenja, a ponekad može da deluje kao da je konektor otkazao „samo od sebe“ (obično je tada u pitanju neka fabrička greška).

Sve u svemu, telefon sa ovim kvarom neće biti funkcionalan, pa je preporuka da se u takvoj sutuaciji obavezno javite profesionalnom servisu mobilnih telefona, kao što je servis Doktor Mobil u Beogradu.

U našem servisu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade X3 pametnom telefonu obavljamo sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a tu uslugu pružamo i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na ZTE Blade X3

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora napajanja na ZTE Blade X3 smartfonu, ona je u servisu Doktor Mobil povoljna. Budite slobodni da nam pišete preko formulara u nastavku teksta ili nas pozovete na telefone našeg servisa ako Vam zatrebaju preciznije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pošto ste se upravo obavestili o pouzdanom i efikasnom rešavanju problema sa konektorom punjenja, želimo da znate da u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno pružamo i usluge dekodiranja ZTE telefona, servisa ZTE mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na uređajima ovog proizvođača) i zamene baterije na mobilnim telefonima.