Otkup mobilnih telefona

Otkup mobilnih telefona u Beogradu

otkup mobilnih telefona Beograd

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši otkup mobilnih telefona, novih i polovnih.

Otkup mobilnih telefona obavljamo U SERVISU NA LICU MESTA.

  Pozovite nas

  063 / 1256-310

   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Pročitajte ceo tekst ispod. Ako Vam to odgovara, ponesite telefon i dođite do nas.

   • Otkupljujemo nove mobilne telefone, nekorišćene ili malo korišćene, sa garancijom (telefone dobijene uz ugovor kod nekog od domaćih operatera).
   • Otkupljujemo polovne, dobro očuvane telefone, uz telefon bi bilo poželjno da imate originalni punjač, idealno i kutija.
   • Vršimo otkup mobilnih telefona kojima je puklo staklo, tač skrin ili ekran, koji su ispravni ili neispravni.

   Cena otkupa polovnih mobilnih telefona

   Plaćamo oko 60-70% realne tržišne vrednosti telefona u oglasima (ne u prodavnici). Otkupna cena zavisi od modela do modela, neki se lakše i brže prodaju, neki ne.

   Za realnu cenu vašeg polovnog telefona na tržištu polovnih telefona pogledajte berzu malih oglasa za polovne telefone, preporučujemo https://mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi pogledajte male oglase i vidite koliko vaš telefon otprilike košta u oglasima, ne nov u prodavnici, jer vi niste prodavnica, nego prodajete svoj lični mobilni telefon, računaju se samo oglasi a ne cena u prodavnici.

   Mi ne vršimo otkup mobilnih telefona za ličnu upotrebu, već za preprodaju, i cilj nam je da zaradimo u toj transakciji. Realno, kontaktirajte nas samo ako želite da brzo prodate telefon i nećete ili nemate vremena da se petljate sa davanjem oglasa i nalaženjem sa potencijalnim kupcima.

   Veliki broj ljudi dobija mobilni telefon uz tarifni paket kod nekog mobilnog operatera, a zatim ga prodaje. Takvi modeli telefona su skoro uvek dosta jeftiniji nego u prodavnicama mobilnih telefona.

   VAŽNO: ne kupujemo stare mobilne telefone. Ako prodajte polovan mobilni telefon isključivo nas zanimaju dobro očuvani telefoni, ne stariji od 2-3 godine. Budite realni sa cenom, ne možete očekivati da dve godine star telefon vredi malo manje nego nov!

   Vršimo i otkup neispravnih telefona, ali samo relativno novijih modela telefona, to znači ne starijih od 3 do 4 godine, tako da ako imate neispravan mobilni telefon za koji vam se ne isplati popravka ili jednostavno ne želite da ga popravljate, možete nas kontaktirati.

   Otkup mobilnih telefona

   Otkup mobilnih telefona se odnosi i na neispravne telefone, uz važnu napomenu da ne otkupljujemo sve mobilne telefone, nego samo one za koje trenutno imamo potrebu za delovima ili procenimo da nam mogu zatrebati.

   Cena za otkup mobilnih telefona bilo novih, polovnih ili neispravnih zavisi od modela, starosti (ne otkupljujemo antikvitete), očuvanosti i trenutne potražnje na tržištu.

   Za više informacija posetite naš servis mobilnih telefona. Sve što je bitno za ovu temu napisali smo u ovom tekstu, sva najčešća pitanja i odgovori su tu. Konkretnu i tačnu ponudu za otkup vašeg telefona možemo Vam dati samo na licu mesta.

    Pozovite nas

    063 / 1256-310

     Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

     Nalazimo se na 2 lokacije

     Servis mobilnih telefona Novi Beograd

     kod Fontane

     Bulevar Zorana Đinđića 132

     Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

     pored Beogradjanke

     Kralja Milana 15

     Call Now Button