Otkup mobilnih telefona

Otkup mobilnih telefona 

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši otkup polovnih i novih mobilnih telefona.

Otkup obavljamo u servisu na licu mesta, nemojte nas zvati sa pitanjima „koliko biste dali“, ne dajemo takve informacije telefonom, pročitajte ceo tekst ispod, ako vam to što piše odgovara, ponesite telefon i dođite do nas.

 • Otkupljujemo nove mobilne telefone, nekorišćene ili malo korišćene, sa garancijom (telefone dobijene uz ugovor kod nekog od domaćih operatera).
 • Otkupljujemo polovne, dobro očuvane telefone, uz telefon je obavezan miminum originalni punjač, idealno i kutija.
 • Otkupljujemo i polovne, novije telefone kojima je puklo staklo, tač skrin ili ekran, ali koji su ispravni.

Cena otkupa polovnih mobilnih telefona

Plaćamo oko 60-70% realne tržišne vrednosti telefona u oglasima (ne u prodavnici). Otkupna cena zavisi od modela do modela, neki se lakše i brže prodaju, neki ne. Za realnu cenu vašeg polovnog telefona na tržištu polovnih telefona pogledajte berzu malih oglasa za polovne telefone, preporučujemo https://mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi pogledajte male oglase i vidite koliko vaš telefon otprilike košta u oglasima, ne nov u prodavnici, jer vi niste prodavnica, nego prodajete svoj lični mobilni telefon, računaju se samo oglasi a ne cena u prodavnici. Pogledajte više oglasa i nađite neku srednju cenu. Ako telefon košta u oglasima oko 100 evra, mi plaćamo od 60 do 70 evra, sve zavisi od modela do modela, tačnu ponudu dobićete na licu mesta kada dođete u naš servis.

VAŽNO: na osnovu gore navedenog, jasno je da mi ne kupujemo telefone za sebe, već za preprodaju, i cilj nam je da zaradimo u toj transakciji. Realno, kontaktirajte nas samo ako želite da brzo prodate telefon, po nižoj ceni od one koja je u oglasima, jer vam treba novac, i nećete ili nemate vremena da se petljate sa davanjem oglasa i nalaženjem sa potencijalnim zainteresovanim kupcima. Ako vam je cena koju nudimo mala, a napisali smo koliko nudimo, onda sami prodajte vaš telefon kako znate i umete.

Znači, nemojte gledati koliko košta nov telefon u prodavnici, to zaboravite, već pogledajte kako se kreću cene istog modela u oglasima. U velikom broju slučajeva, nov, nekorišćen telefon koji u prodavnici košta 200 evra, u oglasima se može naći već za 120, 130 evra ili manje, sa punom garancijom, kutijom, računom. Veliki broj ljudi dobija mobilni telefon uz tarifni paket kod nekog mobilnog operatera, a zatim ga prodaje. Takvi modeli telefona su skoro uvek dosta jeftiniji nego u prodavnicama mobilnih telefona.

VAŽNO: ne kupujemo stare mobilne telefone. Ako prodajte polovan mobilni telefon isključivo nas zanimaju dobro očuvani telefoni, ne stariji od 2-3 godine. Budite realni sa cenom, ne možete očekivati da dve godine star telefon vredi puno, bez obzira što se možda novi model istog telefona u prodavnicama prodaje za sto evra ili više.

Vršimo i otkup neispravnih mobilnih telefona, ali samo relativno novijih modela telefona, to znači ne starijih od 2 do 3 godine, tako da ako imate neispravan mobilni telefon za koji vam se ne isplati popravka ili jednostavno ne želite da ga popravljate, možete nas kontaktirati.

Otkup mobilnih telefonaOtkup mobilnih telefona se odnosi i na neispravne telefone, uz važnu napomenu da ne otkupljujemo sve mobilne telefone, nego samo one za koje trenutno imamo potrebu za delovima ili procenimo da nam mogu zatrebati.

Cena za otkup mobilnih telefona bilo novih, polovnih ili neispravnih zavisi od modela, starosti (ne otkupljujemo antikvitete), očuvanosti i trenutne potražnje na tržištu.

Važna napomena: za sve nove mobilne telefone, obavezno je da uz telefon imate račun ili drugi dokument kojim se dokazuje poreklo, kutiju i prateću opremu koja je dobijena uz telefon (punjač, usb kabl i slično). Takođe je potrebno poneti ličnu kartu ili pasoš.

Za više informacija posetite naš servis mobilnih telefona. Znači, POSETITE naš servis, nemojte zvati telefonom, jer sve što imamo da kažemo na ovu temu napisali smo u ovom tekstu, sva pitanja i odgovori su tu, pročitajte, ako vam odgovara posetite nas.

VAŽNO: molimo vas koristite komentare za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za eventualna pitanja u vezi cene otkupa mobilnih telefona koristite sledeću kontakt formu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna polja


18 Komentara : “Otkup mobilnih telefona”

 1. Misa

  Prodajem nokia x6-8gb star 1godinu za 50e. Jel vas zanima??? telefon ne zabada malo mi maska ostecena al ko nov mi. Ne koristim ga pa reko bolje da ga prodam… 0601686161…

  Одговори
 2. Misa

  Prodajem nokia x6-8gb star 1godinu za 50e. Jel vas zanima??? telefon ne zabada malo mi maska ostecena al ko nov mi. Ne koristim ga pa reko bolje da ga prodam… 0601686161…

  Одговори
 3. Jovana

  Postovani, prodajem samsung galaxy s4mini,plave boje u odlicnom stanju,star 6 meseci,kupljen u telenoru, sva prateca oprema,papiri,racun, s’tim sto garancija vise ne vazi,jer je telefon dekodiran. Da li vas zanima,i za koliko bi otkupili? Pozdrav.

  Одговори
 4. Jovana

  Postovani, prodajem samsung galaxy s4mini,plave boje u odlicnom stanju,star 6 meseci,kupljen u telenoru, sva prateca oprema,papiri,racun, s’tim sto garancija vise ne vazi,jer je telefon dekodiran. Da li vas zanima,i za koliko bi otkupili? Pozdrav.

  Одговори
 5. Snežana Nikolić

  Poštovani, da li ste zainteresovani za LG Spirit 4gLTE? Kupljen je preko Telenora, u septembru će biti star dve godine. Nema fizičkih oštećenja. Ima kutiju i garanciju. Ako ste zanteresovani, doći ću u servis. Nisam iz Beograda pa mi zato treba takva potvrda.

  Одговори
Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

Call Now Button