Otkup mobilnih telefona

Otkup mobilnih telefona u Beogradu

otkup mobilnih telefona Beograd

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši otkup mobilnih telefona, novih i polovnih.

Otkup mobilnih telefona obavljamo u servisu na licu mesta, nemojte nas zvati sa pitanjima „koliko biste dali“, ne dajemo takve informacije telefonom, pročitajte ceo tekst ispod, ako vam to što piše odgovara, ponesite telefon i dođite do nas.

 • Otkupljujemo nove mobilne telefone, nekorišćene ili malo korišćene, sa garancijom (telefone dobijene uz ugovor kod nekog od domaćih operatera).
 • Otkupljujemo polovne, dobro očuvane telefone, uz telefon bi bilo poželjno da imate originalni punjač, idealno i kutija.
 • Vršimo otkup mobilnih telefona kojima je puklo staklo, tač skrin ili ekran, koji su ispravni ili neispravni.

Cena otkupa polovnih mobilnih telefona

Plaćamo oko 60-70% realne tržišne vrednosti telefona u oglasima (ne u prodavnici). Otkupna cena zavisi od modela do modela, neki se lakše i brže prodaju, neki ne.

Za realnu cenu vašeg polovnog telefona na tržištu polovnih telefona pogledajte berzu malih oglasa za polovne telefone, preporučujemo https://mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi pogledajte male oglase i vidite koliko vaš telefon otprilike košta u oglasima, ne nov u prodavnici, jer vi niste prodavnica, nego prodajete svoj lični mobilni telefon, računaju se samo oglasi a ne cena u prodavnici.

Pogledajte više oglasa i nađite neku srednju cenu. Ako telefon košta u oglasima oko 100 evra, mi plaćamo od 60 do 70 evra, sve zavisi od modela do modela, tačnu ponudu dobićete na licu mesta kada dođete u naš servis.

VAŽNO: na osnovu gore navedenog, jasno je da mi ne vršimo otkup mobilnih telefona za ličnu upotrebu, već za preprodaju, i cilj nam je da zaradimo u toj transakciji. Realno, kontaktirajte nas samo ako želite da brzo prodate telefon i nećete ili nemate vremena da se petljate sa davanjem oglasa i nalaženjem sa potencijalnim kupcima.

Znači, nemojte gledati koliko košta nov telefon u prodavnici, već pogledajte kako se kreću cene istog modela u oglasima. U velikom broju slučajeva, nov, nekorišćen telefon koji u prodavnici košta 200 evra, u oglasima se može naći već za 120, 130 evra ili manje, sa punom garancijom, kutijom, računom.

Veliki broj ljudi dobija mobilni telefon uz tarifni paket kod nekog mobilnog operatera, a zatim ga prodaje. Takvi modeli telefona su skoro uvek dosta jeftiniji nego u prodavnicama mobilnih telefona.

VAŽNO: ne kupujemo stare mobilne telefone. Ako prodajte polovan mobilni telefon isključivo nas zanimaju dobro očuvani telefoni, ne stariji od 2-3 godine. Budite realni sa cenom, ne možete očekivati da dve godine star telefon vredi puno, bez obzira što se možda novi model istog telefona u prodavnicama prodaje za sto evra ili više.

Vršimo i otkup neispravnih telefona, ali samo relativno novijih modela telefona, to znači ne starijih od 3 do 4 godine, tako da ako imate neispravan mobilni telefon za koji vam se ne isplati popravka ili jednostavno ne želite da ga popravljate, možete nas kontaktirati.

Otkup mobilnih telefona

Otkup mobilnih telefona se odnosi i na neispravne telefone, uz važnu napomenu da ne otkupljujemo sve mobilne telefone, nego samo one za koje trenutno imamo potrebu za delovima ili procenimo da nam mogu zatrebati.

Cena za otkup mobilnih telefona bilo novih, polovnih ili neispravnih zavisi od modela, starosti (ne otkupljujemo antikvitete), očuvanosti i trenutne potražnje na tržištu.

Važna napomena: za sve nove mobilne telefone, obavezno je da uz telefon imate račun ili drugi dokument kojim se dokazuje poreklo, kutiju i prateću opremu koja je dobijena uz telefon (punjač, usb kabl i slično). Takođe je potrebno poneti ličnu kartu ili pasoš.

Za više informacija posetite naš servis mobilnih telefona. Znači, POSETITE naš servis, nemojte zvati telefonom, jer sve što imamo da kažemo na ovu temu napisali smo u ovom tekstu, sva pitanja i odgovori su tu, pročitajte, ako vam odgovara posetite nas.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Call Now Button