Popravka ili zamena čitača SIM kartice

Kontaktirajte nas

Najprostije rečeno, čitač SIM kartice je deo ili mesto na vašem mobilnom telefonu gde ubacujete SIM karticu, tj. SIM karticu ubacujete u čitač. U zadnjih nekoliko godina u porastu je broj kvarova čitača SIM kartice.

Proizvođači mobilnih telefona su prvo od stare, velike, SIM kartice, počeli da koriste mikro SIM karticu, a zatim i nano karticu.

sim kartice tipovi

I tu je došlo do problema, kako koristiti nano karticu u telefonu koji prima samo mikro ili staru veliku karticu.

Da biste mogli da koristite nano sim karticu u telefonu koji prima standardnu karticu potrebno je da koristite adapter. Najveći broj lomljenja čitača sim-a je vezan za ove adaptere i njihovu nepravilnu upotrebu.

Korišćenjem ovih adaptera često dolazi do lomljenja pinova tj. nožica čitača sim kartice, a kada se to desi telefon više ne može da vidi da je u njega ubačena kartica.

Tada je potrebna popravka ili zamena čitača sim kartice.

Popravka ili zamena čitača SIM kartice

Cena popravke ili zamene čitača sim kartice zavisi od modela mobilnog telefona, potrebnog rada da se on zameni ili popravi, cene samog čitača, kao i raspoloživosti rezervnog dela (da li ima da se nabavi i gde).
sloljen citac sim kartice 2

Ako dođete u ovakvu situaciju, servis mobilnih telefona Doktor Mobil vam je na raspolaganju. Menjamo ili popravljamo čitače sim kartica na većini mobilnih telefona.

Kada dođete u naš servis i kada pogledamo telefon, reći ćemo vam koja je situacija, koliko bi koštala popravka i okvirno vreme za koje će telefon biti popravljen.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button