• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena LCD ekrana

Kontaktirajte nas

Zamena LCD ekrana na mobilnom telefonu

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu zamene LCD displeja na mobilnim telefonima.

Ovo je jedan od čestih kvarova na mobilnim telefonima. LCD ekran se može polomiti ili oštetiti na razne načine, najčešće padom ili udarcem, pritiskom ili nagnječenjem u džepu ili torbi, ali takođe i potapanjem u vodu ili kvašenjem. U tom slučaju vrši se zamena displeja odgovarajućim.

zamena LCD ekrana

Cena zamene LCD ekrana zavisi od modela do modela, kreće se već od 15 evra pa naviše. Za novije i skuplje telefone obično je i cena zamene veća, dok je kod starijih mobilnih telefona i cena niža.

U našem servisu LCD displeji se najčešće menjaju u toku dana ili u roku od 24h, u zavisnosti od toga kada ste doneli telefon na popravku.

Za bliže informacije o tome koliko bi koštala zamena displeja na vašem telefonu i o roku zamene kontaktirajte nas na naše telefone 011/405-8049 ili 062/1617-002 ili nas posetite u našem servisu u Beogradu – pogledajte mapu.

Za informacije oko cene naših usluga posaljite nam email ili nas kontaktirajte telefonom.

CENE NAŠIH USLUGA NE OBJAVLJUJEMO U KOMENTARIMA!

VAŽNO: molimo vas koristite komentare za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije