Zamena LCD ekrana

Kontaktirajte nas

Zamena LCD ekrana na mobilnom telefonu

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu zamene LCD displeja (ekrana) na mobilnim telefonima svih poznatijih svetskih proizvođača.

Ovo je jedan od najčešćih kvarova na mobilnim telefonima. LCD ekran se može polomiti ili oštetiti na razne načine, najčešće padom ili udarcem, pritiskom ili nagnječenjem u džepu ili torbi, ali takođe i potapanjem u vodu ili kvašenjem. U tom slučaju vrši se zamena displeja odgovarajućim.

Zamena displeja na LG G Flex 2 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil

 

 

Cena zamene LCD ekrana zavisi od modela do modela, kreće se već od 25 evra pa naviše. Za novije i skuplje telefone obično je i cena zamene veća, dok je kod starijih mobilnih telefona i cena niža.

U našem servisu LCD displeji se najčešće menjaju u toku dana ili u roku od 24h ili po dogovoru, u zavisnosti od toga kada ste doneli telefon na popravku i od trenutne zauzetosti servisera. Trudimo se da sve popravke završimo u najkraćem mogućem roku.

Menjamo komplet LCD ekrane na mobilnim telefonima svih poznatijih svetskih proizvođača:

Samsung, Huawei, LG, HTC, Nokia, iPhone, Lenovo, Alcatel, Xiaomi, Sony, Motorola i ostali proizvođači.

Kontaktirajte nas

Motorola G4, G4 Plus – zamena ekrana u servisu Doktor Mobil u BeograduZa bliže informacije o tome koliko bi koštala zamena displeja na vašem telefonu i o roku zamene kontaktirajte nas na naše telefone 011/405-8049 ili 062/1617-002 ili nas posetite u našem servisu u Beogradu – pogledajte mapu.

Za informacije oko cene naših usluga posaljite nam email ili nas kontaktirajte telefonom.

CENE NAŠIH USLUGA NE OBJAVLJUJEMO U KOMENTARIMA!

VAŽNO: molimo vas koristite komentare za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

 

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button