Zamena touchscreen ekrana

Kontaktirajte nas

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil pruža uslugu zamene oštećenog ili neispravnog ekrana na dodir tzv. touchscreen ekrana.

Veliki broj novijih mobilnih telefona ima ekran na dodir (eng. touchscreen). Touchscreen se može oštetiti ili polomiti udarcem, padom ili nagnječenjem, kao i kvašenjem, tako da više ne reaguje na dodir u kom slučaju je potrebna zamena tač skrin ekrana.

zamena touchscreen ekrana

Čest je slučaj da je touchscreen oštećen ili napukao, a slika na mobilnom se i dalje prikazuje i telefon normalno radi. Ovo je zato što je LCD displej i dalje ispravan, a samo ekran na dodir je oštećen, jer touchscreen je samo prvi sloj da tako kažemo na mobilnom telefonu, a ispod njega se nalazi LCD ekran.

Ovo je prilično česta zabuna kod vlasnika mobilnih telefona sa touchscreen ekranom koji misle da treba zameniti LCD ekran a u stvari potrebna je zamena touch screena.

Još jedna česta nedoumica je da li je potrebno zameniti touchscreen ili samo staklo, više o tome pročitajte u tekstu zamena stakla na mobilnom telefonu.

Cena zamene touchscreen ekrana zavisi od modela mobilnog telefona, a za najveći broj modela mobilnih telefona najčešće se završava istog dana ili u roku od 24 časa.

Za detaljnije informacije o ceni i roku zamene ekrana na dodir pozovite nas na naše telefone 011/405-8049 ili 062/1617-002 ili nas posetite u našem servisu u Beogradu.

VAŽNO: molimo vas koristite komentare za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Call Now Button