Zamena baterije na tabletu

Zamena baterije na tabletu je usluga koju smo u prilici da Vam profesionalno i kvalitetno pružimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

zamena baterije na tabletuEfikasnu, stručnu i pouzdanu zamenu baterije radimo na tablet uređajima svih proizvođača: Apple (iPad), Samsung, Sony, Lenovo, Huawei, Asus…

Izvolite dođite u naš specijalistički servis i prepustite nam da za Vas bezbedno, sigurno i u najkraćem mogućem roku rešimo problem zamene stare baterije na Vašem tabletu novom, nakon čega ćete svoj uređaj moći da koristite bez problema.

Zašto i kada treba promeniti bateriju na tabletu?

Tableti su uređaji koji po pravilu imaju snažne baterije velikog kapaciteta, što je i razumljivo s obzirom na potrebe uređaja takvih performansi za napajanjem energijom, odnosno autonomijom u radu.

Međutim, iako velike i jake, i baterije na tabletima, nažalost, imaju svoj vek trajanja i vremenom počinju da slabe, sve dok ne dotraju u meri da više ne mogu da pružaju svoju osnovnu funkciju.

zamena baterije na tabletuAko je baterija na tabletu dotrajala i više ne obezbeđuje uređaju zadovoljavajuću autonomiju, potrebno je zameniti je novom kako bi Vaš tablet nesmetano i normalno funkcionisao.

Ukoliko niste sigurni kakva je situacija sa baterijom na Vašem uređaju, obratite pažnju na proces njenog punjenja i pražnjenja. Ako joj je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napuni ili ako se vrlo brzo prazni, to su prilično sigurni znaci da je baterija na Vašem tabletu dotrajala i da je treba zameniti novom.

Kako se menja baterija na tabletu? Da li je to rizično?

Velika većina ili tačnije rečeno gotovo svi tableti imaju fabrički ugrađenu (integrisanu, neuklonivu) bateriju (u specifikacijama uređaja to ćete videti po oznaci „Non-removable battery“).

To je takva vrsta baterije koju vlasnici tableta ne mogu sami menjati, pošto je za tu operaciju potrebna posebna obučenost, iskustvo, a naravno i specifičan alat. Zbog toga taj posao uspešno i bezbedno mogu raditi samo specijalizovani servisi mobilnih uređaja, kao što je servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

Pošto ovi uređaji zahtevaju stručno rukovanje prilikom otvaranja i zamene baterije, nikako se ne preporučuje da to pokušavaju osobe koje nisu profesionalno obučene, jer bi vrlo lako moglo doći do oštećenja tableta, što svakako niko ne želi.

Nažalost, u veoma dugoj praksi rada našeg servisa upoznali smo mnogo vlasnika tableta i mobilnih telefona koji su nestručnim rukovanjem oštetili svoj uređaj i na taj način sebi prouzrokovali priličan i neplaniran trošak.

zamena baterije na tabletuUpravo da ne bi došlo da takvih neželjenih situacija, najsigurnije i najbezbednije je da zamenu baterije na tabletu poverite specijalistima koji su za to obučeni, imaju iskustva i neophodan alat za ovu operaciju, kao što su serviseri u Doktor Mobil servisu.

Cena zamene baterije na tabletu

Operacija zamene baterije na tabletu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši se po povoljnim cenama.

Ukoliko želite da dobijete detaljnije informacije o ceni zamene baterije za Vaš model tableta ili roku za pružanje te usluge, dođite u naš servis ili nas jednostavno pozovite telefonom, a možete nam i pisati popunjavanjem neophodnih podataka u formularu koji ćete videti u nastavku teksta.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije
  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button