iPhone servis

iphone-servis

Za sve probleme u vezi sa vašim iPhone mobilnim telefonom, stoji vam na raspolaganju iPhone servis Doktor Mobil. Nudimo sve usluge koje se tiču hardvera i softvera iPhone telefona, kao i širok izbor dodatne opreme.

Kada se govori o smart telefonima, nemoguće je ne spomenuti iPhone. Jedan od najpopularnijih proizvoda kompanije Apple je od svog predstavljanja 2007. godine postajao izbor sve više kupaca. Po podacima iz 2015. godine, 15% svih prodatih smart telefona na svetu bili su upravo neki od iPhone modela.

iphone servis

Od 2015. godine Apple je zvanično prisutan i u Srbiji preko domaćih operatera, ali iPhone je moguće kupiti i u prodavnicama mobilnih telefona i jedan je od najpopularnijih smart telefona. Naravno, kao i svaki moderan telefon, podložan je kvarovima, bilo fizičkim oštećenjima ili problemima na softveru.

Ako imate problem sa vašim iPhone-om, svratite do servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Bavimo se popravkom iPhone-a i njegovim softverskim i hardverskim servisom.

Dekodiranje iPhone

Ako posedujete zaključan primerak iPhone-a, u servisu Doktor Mobil nudimo i mogućnost otključavanja iPhone telefona. Dekodiranje telefona je jednostavna procedura koja čini vaš iPhone u potpunosti funkcionalnim za sve mreže.

Posetite naš servis ili nas pozovite za sve informacije oko cene dekodiranja, a ako niste u mogućnosti lično da dođete, uvek možete vaš telefon poslati kurirskom službom.

Na stranici dekodiranje iPhone telefona možete pročitati mnogo više i detaljnije o dekodiranju iphona i različitim načinima dekodiranja.

Jedan od načina kako možete dobiti više od vašeg iPhona jeste Jailbreak. Šta ovo zapravo podrazumeva jeste skidanje blokade postavljene od Apple-a, koja onemogućava instaliranje dodatnih aplikacija za iPhone. Jailbreak otvara potpuno novi svet mogućnosti za vaš iPhone, u koji zatim možete ubaciti širok izbor programa, poput GPS navigacije i drugih korisnih aplikacija.

iphone servis

iPhone servis

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil servisira sve vrste softverskih i hardverskih kvarova na iPhone uređajima:

 • iPhone 3G / 3Gs
 • iPhone 4 / iPhone 4s
 • iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c
 • iPhone 6, iPhone 6 +, iPhone 6s, iPhone 6s +
 • iPhone 7, iPhone 7 plus
 • iPhone SE
 • iPhone 8, iPhone 8 plus 
 • iPhone X
 • iPad / iPod

Radimo zamenu LCD panela, zamena touch stakla, zamena kućišta i svih tipki, kablova, zamena mikrofona i zvučnika, kamere, instalacija softvera,  upgrade, flešovanje, instalacija programa.

Zamena ekrana (displeja) na iPhone telefonima

Jedna od najčešćih intervencija na iPhone telefonama je zbog samog fizičkog oštećenja kućišta ili ekrana, nastalih zbog pada ili nekog drugog razloga.

Vršimo zamenu oštećenog ekrana ili pojedinačnih komponenti na iPhone telefonama.

Zamena ekrana na iPhone 4 i iPhone 4s se obavlja u kompletu, zajedno sa touch screenom, dok je iPhone 3G ili iPhone 3GS moguće zameniti pojedinačno po potrebi ili tač screen ili lcd.

Zamena stakla na iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X

Ukoliko Vam je puklo samo staklo na iPhone telefonu, možemo Vam zameniti samo staklo po nižoj ceni nego što je kod zamene komplet ekrana. Više informacija pročitajte u tekstovima zamena stakla na iphone 4, iphone 5, zamena stakla na iPhone 7, iPhone 7 plus, zamena stakla na iPhone 8, 8 plus, zamena stakla na iPhone X.

Popravka konektora za punjenje na iPhone telefonima

iphone servisJedan od relativno čestih kvarova je nemogućnost da se iPhone puni ili da ga uopšte vidi kompjuter. Tada se najčeće radi zamena oštećenog konektora punjenja.

Zamena home dugmeta na iPhone 4 , iPhone 5, iPhone 6

Zamena home dugmeta, središnjeg dugmeta na iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 telefonu, je jedna od usluga koje nudi servis mobilnih telefona Doktor Mobil iz Beograda.

Imamo veliko iskustvo u servisiranju iPhone telefona, i zamena home dugmeta (ili home button-a kako neki kažu) je rutinska operacija u našoj mobilnoj ordinaciji. Više o ovoj usluzi možete pročitati u tekstu zamena home dugmeta na iphone 4, iphone 5.

iPhone pokvašen ili upao u vodu

Situacija koja se povremeno javlja jeste da je iPhone upao u vodu ili pokvašen. iPhone servis Doktor Mobil sa velikim procentom uspešnosti rešava i ovakve probleme, ali uspeh oživljavanja ovakog telefona najviše zavisi od toga kada je došao kod nas u servis.

Ako vam se iphone pokvasi ili padne u vodu, što pre dođete u servis veće su šanse da se može popraviti.

iPhone otključavanje

Vršimo uslugu dekodiranja iPhone telefona tako da mogu raditi na svim mrežama. Dekodiranje iPhone7, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 5s, iPhone 5, iPhone 4s, dekodiranje iphone 4, otkljucavanje iphone 3g ili 3gs su neke od usluga koje pružamo našim klijentima.

Zamena baterije na iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7

Zamena baterije na iPhoneZamena baterije na iPhone mobilnom telefonu potrebna je ako primetite da se postojeća baterija vrlo brzo prazni (već za nekoliko sati) i/ili ako joj je potrebno više vremena da se napuni nego što je to uobičajeno.

Imajte u vidu da iPhone uređaji zahtevaju stručno rukovanje prilikom otvaranja. Upravo da ne bi došlo do oštećenja telefona usled nestručnog rada, ne preporučuje se da to pokušavaju lica koja nisu profesionalno obučena.

Zato dođite u servis Doktor Mobil, a naši stručni serviseri će otvaranje i zamenu baterije na Vašem ajfonu obaviti pouzdano, sigurno i potpuno bezbedno po telefon.

Više informacija o ovoj usluzi pogledajte u tekstovima zamena baterije na iPhone 4-4s, zamena baterije na iPhone 5-5s-5czamena baterije na iPhone 6, 6 plus, 6s, 6s plus i zamena baterije na iPhone 7, 7 plus.

iPhone servis Doktor Mobil Beograd Srbija

Nalazimo se Beogradu, preko puta Beograđanke, ulica Kralja Milana 15 (pogledajte mapu). Za sve informacije pozovite nas na

iphone-servis

011 405 8049 ili 062 16 17 002

svakog radnog dana od 9-19 časova, subotom od 10-14h.

iPhone servis Doktor Mobil stoji vam na raspolaganju – dobrodošli :)

 

VAŽNO: molimo vas koristite komentare ispod ovog teksta za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

 

 

 • Pratite nas na Facebook-u

 • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button