Spašavanje podataka sa mobilnog telefona (bekap)

Kontakt

bekap-podataka-sa-mobilnog-telefona

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil nudi uslugu spašavanja podataka sa mobilnih telefona (Android, iPhone, Windows).

U slučaju da je vaš telefon oštećen na ovaj ili onaj način, i više nije upotrebljiv,  možemo pokušati da izvučemo podatke koji se na njemu nalaze, a to znači fotografije, imenik, poruke, fajlove i snimiti ih na CD za vašu kasniju upotrebu.

Dešava se da korisnici greškom ili slučajno obrišu kontakte ili slike iz svog Android ili iPhone telefona. Ako vam se to desi, što pre donesite telefon kod nas u servis. Ovde je vreme i dužina korišćenja telefona NAKON što se to desilo presudno. Što duže koristite telefon, to će biti manje šanse da vam povratimo podatke.

Još jedna česta situacija jeste da korisnici urade fabričko resetovanje telefona, a onda se ispostavi da postoje važni podaci koji nisu sačuvani (ili se deca igraju sa telefonom i resetuju ga :) ). Postoje velike šanse da se povrate izbrisani podaci, ali kao i kod brisanja, veoma je važno da ŠTO PRE dođete do nas, i da što manje koristite telefon dok ga ne donesete u servis.

U zavisnosti od stepena oštećenja, modela telefona i količine podataka zavisiće i dužina trajanja bekapa, kao i količina podataka koji se mogu spasiti.

Pozovite nas na naše telefone 011/405-8049 ili 062/1617-002 za više informacija.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button