Spašavanje podataka sa mobilnog telefona

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil nudi uslugu spašavanja podataka sa mobilnih telefona (Android, iPhone).

U slučaju da je vaš telefon oštećen na ovaj ili onaj način, i više nije upotrebljiv,  možemo pokušati da izvučemo podatke koji se na njemu nalaze, a to znači fotografije, imenik, poruke, fajlove i snimiti ih na CD za vašu kasniju upotrebu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

bekap-podataka-sa-mobilnog-telefona

Dešava se da korisnici greškom ili slučajno obrišu kontakte ili slike iz svog Android ili iPhone telefona.

Ako vam se to desi, što pre donesite telefon kod nas u servis. Ovde je vreme i dužina korišćenja telefona NAKON što se to desilo presudno. Što duže koristite telefon, to će biti manje šanse da vam povratimo podatke.

Još jedna česta situacija jeste da korisnici urade fabričko resetovanje telefona, a onda se ispostavi da postoje važni podaci koji nisu sačuvani (ili se deca igraju sa telefonom i resetuju ga :) ).

Postoje velike šanse da se povrate izbrisani podaci, ali kao i kod brisanja, veoma je važno da ŠTO PRE dođete do nas, i da što manje koristite telefon dok ga ne donesete u servis.

U zavisnosti od stepena oštećenja, modela telefona i količine podataka zavisiće i dužina trajanja bekapa, kao i količina podataka koji se mogu spasiti.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Call Now Button