Servis Samsung mobilnih telefona

Kontaktirajte nas

samsung logoServis Samsung mobilnih telefona – Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Pružamo uslugu servisa svih softverskih i hardverskih kvarova na Samsung mobilnim telefonima. Ako imate bilo kakvih problema sa vašim Samsung telefonom servis Doktor Mobil je pravo mesto za vas.

Samsung je danas jedan od najpopularnijih proizvođača mobilnih telefona, sa najvećim brojem korisnika širom sveta. Samsung ima široku paletu mobilnih telefona, od prostih uređaja do složenijih smart telefona na Android operativnim sistemima.

Uz tako veliki broj korisnika i različitih vrsta telefona svakako da se dešavaju i razni kvarovi na mobilnim telefonima.

U slučaju da imate potrebu za servisom vašeg Samsung mobilnog telefona stojimo vam na raspolaganju. Rešavamo sve softverske i hardverske probleme na Samsung telefonima.

servis samsung telefona

Imamo višegodišnje iskustvo u servisiranju kako Samsungovih telefona tako i telefona drugih proizvođača. Veliko i dugogodišnje iskustvo, kao i stalno praćenje najnovijih trendova garancija su kvalitetne usluge.

Napominjemo da prilikom servisiranja koristimo kvalitetne rezervne delove, čime se obezbeđuje kvalitet daljeg rada telefona i produžava njegov upotrebe.

Za sva pitanja i konsultacije u vezi sa vašim Samsung telefonom slobodno nas pozovite na naše brojeve telefona ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu (vidi mapu). Takođe nam možete i poslati vaš telefon kurirskom službom.

Servis Samsung mobilnih telefona

Hardverske popravke

Radimo zamenu LCD displeja na Samsung telefonima, zamenu ekrana na dodir (touch screen), zamenu maske ili oklopa, zamena flet kabla, popravka konektora napajanja, zamena ili čićenje mikrofona i zvučnika, zamenu tastature, dugmića za paljenje/gašenje, pojačavanje i smanjivanje jačine zvuka itd.

Softverske popravke

Radimo učitavanje operativnog sistema ili tzv. flešovanje svih Samsung mobilnih telefona, upgrade ili ubacivanje novih Android sistema, instaliranje aplikacija i podešavanje telefona, instalaciju navigacija u vaše Samsung telefone (koji imaju podršku za GPS) tu je najpopularnija igo navigacija za android, bekap podataka itd.

Servis Samsung mobilnih telefona bilo da je reč o hardverskom ili softverskom kvaru se rešava u najkraćem mogućem roku, od 24-48 sati maksimalno. Jedini razlog za duže trajanje popravke bilo bi naručivanje rezervnog dela iz inostranstva ukoliko nije moguće naći adekvatan u Srbiji.

Izdvajamo i dekodiranje Samsung mobilnih telefona, u mogućnosti smo da dekodiramo skoro sve Samsung telefone bez obzira iz na operatera ili zemlju iz koje dolaze.

Tagovi: samsung servis mobilnih telefona beograd, servis samsung telefona beograd, samsung servis telefona, servis mobilnih samsung

 

VAŽNO: molimo vas koristite komentare ispod ovog teksta za opšta ili tehnička pitanja koja i drugima mogu biti od koristi. Za pitanja u vezi cene naših usluga koristite sledeću kontakt formu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije