Nagla promena strujnog napona, prodor tečnosti i grubo rukovanje prilikom kačenja na punjač, česti su uzroci ozbiljnijeg kvara konektora punjenja ili napajanja na mobilnom telefonu. Ali ne brinite, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu taj problem uspešno rešavamo pouzdanom zamenom ili popravkom konektora punjenja na Lenovo Vibe P1 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Lenovo P1 – servis Doktor MobilLenovo Vibe P1 je mobilni telefon visoke srednje klase koji se odlikuje „poslovnim“ dizajnom, velikim 5.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji, osmojezgarnim procesorom sa 2 GB RAM i 32 GB interne memorije (+ microSD za kartice do 256 GB) i kamerama od 5 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem).

Instaliran mu je OS Android 5.1 (Lollipop), poseduje i podršku za Dual SIM i kvalitetan čitač otiska prsta, a vrlo moćan adut ovog mobilnog uređaja je njegova baterija izdašnog kapaciteta od čak 5000 mAh koja će mu pružiti izvrsnu autonomiju u radu, što naravno važi jedino ukoliko je na telefonu potpuno ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo Vibe P1

Ovaj mobilni telefon može se podičiti vrlo kvalitetnom izradom, pa ipak to ne znači da je neuništiv i neke njegove komponente, kao što je npr. konektor punjenja (napajanja), mogu se oštetiti prilikom nepažljivog rukovanja.

Kvar konektora punjenja obično nastaje kod grubljeg priključivanja na punjač (fizička ili mehanička oštećenja), a slične posledice mogu izazvati i neadekvatan napon na električnoj mreži i kvašenje konektorskog ulaza.

Pošto će pomenuti problem u najvećem broju situacija prouzrokovati nefunkcionalnost uređaja, pozivamo Vas da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo efikasan postupak zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe P1 mobilnom telefonu.

To je profesionalna usluga koju ćemo Vam pružiti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po smartfon), a takođe i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe P1

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe P1 smartfonu, ona je u Doktor Mobil servisu povoljna. Budite slobodni da nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku teksta ili nas pozovete na telefone našeg servisa ako Vam budu trebale detaljnije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma




    * obavezna polja



    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Operacija zamene/popravke konektora punjenja o kojoj ste imali prilike da se obavestite, jedna je od brojnih specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil u Beogradu, a pouzdano i uspešno vršimo i dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena