Svakome od nas može da se desi da mu Samsung A34 ispadne iz ruke. Neki put se taj pad završi slomljenim staklom, crnim mrljama ili linijama po ekranu. Iako na prvi pogled može da deluje zabrinjavajuće, sve što vam je potrebno je zamena stakla/ekrana Samsung A34 telefona.

Doktor Mobil servis ovu vrstu usluge pruža već duže od deset godina. Nalazimo se na dve lokacije u gradu, a telefon nam možete poslati i putem kurirske službe.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Zamena stakla Samsung A34 telefona

   Do pucanja stakla na telefonu najčešće dolazi prilikom pada telefona. U tom slučaju staklo na telefonu će biti polomljeno, ali će telefon i dalje funkcionisati kao i do tada.

   To je moguće jer staklo čini samo gornji deo ekrana. Kada je samo staklo slomljeno, displej ⎯ koji se nalazi ispod stakla, i dalje može da funkcioniše nesmetano.

   Normalno funkcionisanje telefona podrazumeva da po njemu nema tamnih mrlja, ljubičastih fleka, linija duž ekrana ili treperenja. Takođe, to znači da touch screen reaguje na dodir u svim delovima ekrana.

   U slučaju da Vaš telefon izgleda na način koji je prethodno opisan, dovoljno je izvršiti samo zamenu stakla koje je polomljeno. Naravno, ovo podrazumeva da je na konkretnom modelu telefona moguće izvršiti zamenu stakla.

   Postoje određeni modeli telefona na kojima staklo nije moguće odvojiti od ekrana telefona. U takvim slučajevima biće neophodna zamena čitavog ekrana.

   Zamena ekrana na telefonu Samsung A34

   Zamena ekrana na telefonu radi se u slučaju kada:

   • Po delovima ekrana se pojavljuju ljubičaste mrlje
   • Po ekranu se pojavljuju crne tačke
   • Duž ekrana su uočljive linije
   • Touch screen ne reaguje na dodir
   • Model telefona je takav da nije moguća zamena samo stakla na telefonu, već je neophodno zameniti čitav ekran

   Kako se izvodi zamena stakla ili ekrana na telefonu Samsung A34

   Proces zamene stakla ili ekrana podrazumeva da se prvo odvoji polomljeno staklo ili čitav ekran. Potom se, uz pomoć specijalnog lepka, stavlja novo staklo ili ekran.

   Za zamenu stakla na telefonu potrebna je specijalna mašina koja omogućava odvajanje polomljenog stakla bez oštećenja ekrana.

   Kada se novo staklo ili ekran spoje sa ostatkom telefona, ekran će izgledati kao nov. Zato se zamena stakla na telefonu često naziva i reparacija ekrana.

   Koliko traje zamena stakla ili ekrana na telefonu Samsung A34

   Proces zamene ekrana obično bude završen u toku istog dana. U slučaju kada model ekrana konkretnog telefona već imamo na stanju, proces zamene ekrana bude vrlo brzo gotov.

   Budući da zamena stakla na telefonu Samsung A34 podrazumeva više posla, za ovu uslugu je potrebno do dva radna dana.

   Praksa je pokazala da je velikom broju ljudi, posebno zbog poslovnih obaveza, nezgodno da budu bez telefona dan ili dva. Zbog toga se mnogi klijenti odluče za zamenu čitavog ekrana, iako bi zamena stakla uspešno rešila problem.

   Zamena stakla na telefonu Samsung A34 – cena

   Za proveru informacije o aktuelnom cenovniku kada je u pitanju zamena stakla na telefonu Samsung A34, najbolje je da nas pozovete. Osim putem telefona, stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja i putem kontakt forme.

   Tačnu cenu možemo da Vam saopštimo tek kada čujemo o kom tačno problemu se radi i kada procenimo da li je isti moguće rešiti zamenom stakla.

   Zamena ekrana na telefonu Samsung A34 – cena

   O aktuelnom cenovniku kada je u pitanju zamena ekrana na telefonu Samsung A34, kao i svim drugim modelima možemo Vas informisati putem telefona ili poruke.

   Važno je da imate u vidu da se cene ekrana razlikuju u zavisnosti od modela telefona, pa na cenu zamene ekrana utiče i ovaj faktor.

   Svakako Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja i informacije, a razgovor sa Vama nam takođe znači da preciznije procenimo o kakvom problemu se radi.

   Zaštitno staklo za Samsung A34

   Ako želite da zaštitite Vaš telefon od lomljenja ili udaraca, zaštitno staklo je pravi izbor za Vaš telefon. Ne samo da će sačuvati staklo i ekran od oštećenja, već štedi vreme i novac.

   Zaštitno staklo za Samsung A34 se lako i brzo postavlja. U slučaju da se slomi, može se vrlo brzo zameniti drugim zaštitnim staklom, dok je cena daleko niža od zamene slomljenog stakla ili ekrana.

   Posebno je važno što zaštitna stakla, kao i folije koje se samo nalepe na ekran, ne ostavljaju nikakve tragove po ekranu, ni nakon njihovog uklanjanja. Potpuno su neprimetne, tako da ne utiču na vidljivost displeja, ni na kvalitet touch screen-a.

   Zamena stakla/ekrana Samsung A34 –  Garancija

   Verujemo u kvalitet našeg rada, zato Vam dajemo garanciju na 90 dana od dana preuzimanja telefona.

   U slučaju da je nakon popravke došlo do ponovnog fizičkog oštećenja telefona, garancja prestaje da važi. Fizička oštećenja se prepoznaju po tome što se po ekranu izlivaju boje ili se javljaju ljubičaste fleke. Takođe, znaci fizičkog oštećenja mogu biti napuklo staklo, izgreban ekran i slično.

   Dakle, garancija ne važi samo u slučaju kada su očigledni znaci naknadnog oštećenja telefona.

   Imate problem sa telefonom i potrebna Vam je zamena stakla/ekrana Samsung A34 telefona? Naš stručni, profesionalni i ljubazni tim Vam stoji na raspolaganju.

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

    Pozovite i zakažite termin

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular






    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena