Samsung telefoni serije A su poznati kao lako lomljivi. Zato su među najtraženijim uslugama koje u Doktor Mobil servisu pružamo upravo zamena stakla i ekrana Samsung A14 telefona.

Nalazimo se na dve lokacije u Beogradu, ali nam telefon možete poslati i kurirskom službom.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   U nastavku teksta Vam donosimo sve važne informacije koje treba da znate kada se pojavi problem sa staklom ili ekranom na telefonu.

   Daćemo odgovor na pitanje šta je potrebno uraditi kako bi Vaš telefon opet funkcionisao i izgledao kao nov. Takođe, koliko traje sama popravka i koja je cena zamene stakla ili ekrana na telefonu.

   Zamena stakla na telefonu Samsung A14

   U slučaju da je na telefonu napuklo samo staklo, biće dovoljno da se izvrši zamena, odnosno reparacija stakla.

   Jedna od najčešćih nedoumica naših klijenata je: da li je moguće izvršiti samo zamenu stakla ili je neophodno uraditi zamenu čitavog ekrana.

   Zamena stakla na telefonu Samsung A14 radi se ukoliko je telefon ispravan, ali je staklo na telefonu napuklo.

   Kada se radi zamena stakla na Samsung A14 telefonu

   Zamena ili reparacija stakla na Samsung A14 telefonu radi se u slučaju kada touch screen uobičajeno reaguje na dodir u svim delovima ekrana.

   Takođe, ukoliko po ekranu nema razlivenih boja i mrlja, problem sa telefonom je moguće rešiti zamenom stakla i nije neophodno da se menja ceo ekran.

   U ovom slučaju telefon je potpuno upotrebljiv i funkcionalan, i da nema pukotina po staklu sve bi bilo u redu.

   Osim što znatno otežavaju korišćenje, pukotine na staklu mogu da dovedu do daljih oštećenja telefona. Iz tog razloga, popravku stakla na telefonu ne bi trebalo odlagati.

   Kako se radi zamena stakla na telefonu Samsung A14

   Važno je napomenuti da postoje telefoni kod kojih fizički nije moguće odvojiti staklo od ostatka telefona. Iz tog razloga, zamenu stakla nije je moguće izvesti na svim modelima telefona.

   Baš kao i za većinu Samsung telefona, na Samsung A14 moguće je odvojiti staklo od ostatka telefona. Proces se izvodi skidanjem polomljenog stakla i postavljanjem novog koje se vezuje specijalnim lepkom.

   Proces zamene stakla na telefonu se naziva i fabrička reparacija stakla. Obično traje do dva radna dana. U slučaju da Vam je telefon potreban istog dana uvek postoji opcija da se uradi zamena ekrana.

   Nakon zamene stakla na telefonu, Vaš ekran će izgledati kao da je tog momenta izašao iz fabrike.

   Zamena stakla na telefonu – cena

   Ukoliko imate problem sa polomljenim staklom, sigurno Vas interesuje koliko košta zamena stakla na telefonu. Za informaciju o ceni zamene stakla na telefonu Samsung A14 možete nas pozvati ili poslati upit putem kontakt forme.

   Imajte u vidu da je zamena stakla na telefonu povoljnija opcija od zamene ekrana.

   Zamena stakla se radi u slučaju da je oštećeno samo staklo i definitivno utvrđeno da je smetnju moguće otkloniti zamenom stakla. U tom slučaju nema potrebe da radite zamenu ekrana.

   Zamena ekrana Samsung A14 

   Kod određenih modela telefona, kao i kod određenih oštećenja problem nije moguće rešiti zamenom stakla. U tim slučajevima neophodno je uraditi zamenu ekrana na telefonu.

   Displej (ekran) na telefonu Samsung A14 može da se polomi ili ošteti prilikom udarca, nagnječenja, pada ili potapanja u vodu.

   Oštećen displej ćete i sami lako uočiti. Po ekranu mobilnog telefona neće biti jasne slike i pojaviće se razlivene boje. Touch screen neće reagovati na dodir u svim delovima ekrana. Ukratko, imaćete jasan utisak da ekran ne radi kako treba.

   Ekran za Samsugn A14 – cena

   Zamenu ekrana za Samsung A14 u Doktor Mobil servisu možete obaviti u najkraćem mogućem roku, odnosno u toku istog dana.

   Upravo zbog kraćeg vremena, određeni broj naših klijenata se odluči za zamenu ekrana, iako bi problem moga biti rešen zamenom stakla.

   Naravno, postoje i oni slučajevi gde zamena stakla nije opcija i u tom slučaju se radi zamena ekrana.

   Proces zamene ekrana podrazumeva uklanjanje postojećeg i postavljanje novog ekrana uz pomoć savremene mašine. Ovakav proces zamene ekrana, obezbeđuje funkcionisanje telefona baš kako je i predviđeno.

   Nakon što utvrdimo koju vrstu popravke je potrebno izvršiti, naše klijente upoznajemo sa važnim detaljima i opcijama koje su im na raspolaganju. Takođe, definišemo vreme potrebno za popravku i koliko iznosi cena zamene ekrana Samsung A14 telefona.

   Zaštitno staklo za Samsung A14

   Nakon popravke telefona, odnosno zamene stakla ili ekrana, Vaš Samsung A14 će izgledati i funkcionisati kao nov.

   Kako se opet ne biste susreli sa istim problemom, savetujemo Vam da na Vaš telefon postavite zaštitno staklo. Ono će zaštititi telefon od lomljenja i udaraca, dok će prilikom pada pući samo zaštitno staklo.

   Postavka zaštitnog stakla, kao i njegova zamena u slučaju pucanja izvodi se daleko brže i jednostavnije od zamene stakla ili ekrana. 

   Uz zaštitno staklo za Samsung A14 uštedećete i novac jer je ova opcija daleko povoljnija od cene zamene stakla ili ekrana.

   Zamena stakla i ekrana za Samsung A14 – garancija

   Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva i ukazanog poverenja, nakon popravke telefona, dobijate garanciju koja važi 90 dana od dana preuzimanja telefona.

   Ukoliko je, u međuvremenu, došlo do bilo kakvog fizičkog oštećenja garancija prestaje da važi.

   Fizičko oštećenje može biti ispoljeno kao:

   • Izgreban ekran
   • Napuklo staklo
   • Ljubičaste fleke ili razlivene boje po ekranu
   • Drugi vidljivi znaci fizičkog oštećenja

   Ukoliko imate problem sa telefonom i potrebna Vam je zamena stakla ili ekrana na Samsung A14 telefonu stojimo Vam na raspolaganju.

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

    Pozovite i zakažite termin

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular


    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena