Zamena stakla S10 plus

Zamena stakla S10 Plus Samsung telefona se vrši kada je staklo ekrana oštećeno, ali je displej bez oštećenja a tač skrin normalno radi.

Profesionalno se bavimo reparacijom ekrana mobilnih telefona.

Ako je došlo do naprsnuća stakla na S10 plus, u Doktor Mobil servisu uradićemo zamenu stakla na Samsung S10 plus telefonu.

Zanima Vas koliko košta zamena stakla S10 Plus telefona? Pročitajte u nastavku teksta. Za sve dodatne informacije ili pitanja koja imate slobodno nas pozovite ili posetite.

Možete nam doneti telefonu neki od naših servisa, a ako niste iz Beograda poslati telefon kurirskom službom.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611


      Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

      Nalazimo se na 2 lokacije

      Servis mobilnih telefona Novi Beograd

      kod Fontane

      Bulevar Zorana Đinđića 132

      Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

      pored Beogradjanke

      Kralja Milana 15

      Polomljeno ili oštećeno staklo ekrana na S10 plus

      Svako od nas se bar jednom ili više puta u životu susreo sa slomljenim staklom telefona ukoliko je uređaj ispao na čvrstu podlogu, ili sa izgrebanim staklom koje se oštetilo prilikom nošenja u torbi ili džepu.

      Posledice ovakvih i drugih mehaničkih oštećenja dovešće do napuklog, slomljenog ili čak smrskanog stakla ekrana na Vašem S10+ telefonu.

      Oštećenje na prostranom ekranu od 6.4 inča ovog uređaja zahtevaće zamenu stakla ali je pre svake intervencije neophodno ustanoviti i da li je ekran telefona funkcionalan.

      Menjamo slomljeno staklo ekrana Samsung telefona

      Ako je napuklo staklo na ekranu S10 plus telefona, a sve ostalo radi normalno, onda nije potrebno menjati ceo ekran, tada možemo samo da zamenimo staklo za S10 Plus.

      Zamena stakla ekrana na Samsung S10 plus telefonu je znatno povoljnija varijanta od zamene kompletnog ekrana i ukoliko je moguće, uvek bi trebalo dati prednost ovoj intervenciji.

      Međutim, stvar je nešto komplikovanija a servis složeniji ukoliko oštećeno staklo ekrana ne daje sliku ili touchscreen ne reaguje na dodir.

      Ovakav problem može otkloniti samo zamena kompletnog ekrana na Samsung Galaxy S10 plus uređaju.

      U našem servisu naravno možete obaviti i zamenu ekrana za Samsung S10 plus ako je potrebno, tj. ako zamena stakla ne bi rešila problem.

      Zamena stakla S10 plus

      Zamena stakla S10 Plus je servisna intervencija koji spada u reparaciju Samsung ekrana. Proces zamene stakla ekrana na mobilnom telefonu predstavlja veoma osetljiv postupak i zbog toga ga treba poveriti stručnim licima.

      Zamena stakla na S10 plus neće uticati na kvalitet ekrana i slike. Ovde dakle nije reč o zameni originalnog ekrana telefona, već samo oštećenog stakla ekrana.

      Ukoliko nas posetite, zamena stakla S10 plus telefona biće obavljena bezbedno i u najkraćem realnom vremenskom roku u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

      Detaljne informacije možete dobiti putem telefona ili formulara u nastavku teksta, a preciznu procenu o ceni i vremenskom roku zamene stakla na S10 plus Vam možemo dati kada ostavite telefon u servisu.

      Staklo za S10 plus cena

      Za kraj ovog teksta navešćemo i da trenutnu cenu zamene stakla za S10 plus možete saznati ako nas kontaktirate. Cene se vremenom menjaju, u zavisnosti od više faktora, zato je najbolje da nas pozovete.

        Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

        Pozovite nas i zakažite servis

        011 / 4022-611

        ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

        Kontakt forma




        * obavezna polja



        Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

        Ostavite komentar

        Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena