Zamena ekrana Sony Xperia XA2 rešiće sva oštećenja na displeju telefona, od ogrebotina do većih pukotina.

Doktor Mobil pouzdano menja ekran na Sony XA2 a podržavamo i dugačak niz ostalih intervencija koje su Vam kod nas na raspolaganju.

Obavljamo popravke i na modelima svih poznatih brendova, pa nas svakako pozovite ili posetite za konkretne informacije.

Takođe, kao jednu od pogodnosti u cilju Vašeg komfora, možete nam poslati telefon kurirskom službom i obaviti servis na taj način.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    Sony Xperia XA2 displej

    zamena baterije sony xperia xa2

    Sony Xperia XA2 je smartfon srednje klase čije se dimenzije ekrana od 5.2 inča smatraju izuzetno skromnim u današnje vreme kada su ekrani od 5.7 inča postali pravilo.

    IPS LCD ima Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 a ono što je veoma interesantno je da se svuda ističe i izuzetna baterija od 3300 mAh za ovu veličinu ekrana.

    Intenzitet jarkih boja podržan je Super Vivid sistemom a ekran poseduje i zaštitu u vidu Corning Gorilla Glass 4.

    Oštećenje ekrana Sony XA2

    Kako biste mogli da prepoznate razliku u lomljenju prednjeg stakla ekrana i samog ekrana, opisaćemo najčešće simptome oštećenja displeja tj. ekrana na Sony XA2.

    Ekran Sony XA2 je crn. Ako ekran nakon oštećenja više ne prikazuje sliku ili postoji pukotina koja utiče na sliku u nekim delovima ekrana, to su znakovi da je zreo za zamenu.

    Tačskrin Sony XA2 ne reaguje na dodir. Prilikom pada ili udarca se oštetio tačskrin tako da ne reaguje na dodir ili reaguje samo delimično tj. u nekim delovima – još jedan siguran znak da je potrebno zameniti ekran.

      Pozovite nas

      011 / 4022-611

      Ovakve smetnje čine da telefon potpuno izgubi svoju svrhu, jer ako ne može da prima komande zapitaćete se čemu uopšte služi.

      Zbog toga i postoji zamena ekrana (displeja) na Sony Xperia XA2 koja će vratiti telefon u život a Vas poštedeti kupovine novog uređaja.

      Zamena ekrana na Sony Xperia XA2

      zamena ekrana na sony xperia xa2

      Navedene pojave na ekranu narušavaju postojan rad svih ili većeg dela aplikacija na Vašem Sony XA2 smartfonu.

      Ako se i Vama ovo dešava, takve probleme možete pouzdano otkloniti zamenom ekrana tj. displeja Sony Xperia XA2 u Doktor Mobil servisu.

      Oštećeni ekran ćemo zameniti uz korišćenje svih neophodnih alata i upotrebu kvalitetnih rezervnih delova koji će ekranu doneti novi sjaj.

      Zamena ekrana (displeja) na Sony Xperia XA2 će ponovo osposobiti tačskrin da obavi sve zadatke koje ste mu zadali i vratiti telefon u centar Vašeg interesovanja.

      Informacije o ceni i roku zamene ekrana za Sony XA2 dostupne su Vam putem telefona ili kontakt forme ili ako posetite naš servis u kome ste uvek dobrodošli!

      Sony XA2 zamena ekrana cena

        Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

        Pozovite nas i zakažite servis

        011 / 4022-611

        ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

        Kontakt forma




        * obavezna polja



        Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

        Ostavite komentar

        Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena