Zamena displeja na LG Leon pametnom telefonu je stručna operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku. Taj postupak potrebno je sprovesti na uređajima kojima je polomljen ili oštećen ekran, što je kvar do kojeg obično dolazi prilikom ispadanja telefona ili udarca.

Zamena ekrana na LG Leon u servisu Doktor Mobil u BeograduLG Leon je pametni telefon zanimljivog dizajna koji fino leži u ruci, a namenjen je pre svega korisnicima sa ograničenim budžetom. Poseduje kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 4.5 inči u rezoluciji 480 x 854 piksela, sa oleofobskim premazom.

Radi na operativnom sistemu Android verzije 5.0.1 (Lollipop) čije pokretanje omogućuje četvorojezgarni procesor takta 1.2 GHz, koji dolazi u kombinaciji sa 1 GB sistemske RAM memorije, dok se 8 GB interne memorije za skladištenje podataka i aplikacije dodatnom microSD memorijskom karticom može povećati do 32 GB. Skromna primarna kamera ima senzor od 5 MP ili 8 MP, autofokus i LED blic, dok je prednja VGA. Autonomiju u radu ovom uređaju pruža izmenjiva baterija kapaciteta 1900 mAh.

Zamena ekrana na LG Leon

Iako nema ogroman ekran, ni LG Leon nije imun na eventualna oštećenja displeja, pa prilikom korišćenja ovog smartfona treba pripaziti da se ne ispusti na neku tvrdu podlogu (kao što su npr. kamen, asfalt, beton i slično).

U slučaju da se to i desi i da nakon toga LCD telefona ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, jedini zaključak je da je ozbiljno oštećen ekran uređaja i da se za uspešnu popravku mora uraditi zamena i ugradnja novog displeja.

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uradi stručnu dijagnostiku i efikasno i pouzdano otkloni pomenuti kvar na smartfonu.

Uslugu zamene ekrana na LG Leon mobilnom telefonu naši iskusni serviseri pružiće Vam potpuno bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na LG Leon

U našem servisu operaciju zamene displeja na LG Leon smartfonu vršimo po povoljnoj ceni. Budite slobodni da nam pišete preko formulara u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju detaljnije informacije bilo o ceni ili o roku za popravku telefona.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

    Pozovite i zakažite termin

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular







    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Profesionalna i kvalitetna usluga je ono čime se ponosi specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a neke od naših najpoznatijih stručnih intervencija su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena