Zamena baterije za iPhone 8 i iPhone 8 Plus možete obaviti u pouzdanom servisu mobilnih tefona Doktor Mobil. Za ovu, ali i ostale usluge iz naše bogate ponude, na raspolaganju vam stoje obučeni i iskusni serviseri.

U Doktor Mobil najčešće dolaze mobilni telefoni sa dotrajalim ili oštećenim baterijama. Nakon temeljne dijagnostike, ukoliko utvrdimo da je potrebno, zamenićemo vašu bateriju adekvatnim i savremenim alatima koji garantuju efikasnost i preciznost zamene. Kada ovu operaciju vrši uigrani tim veštih servisera, uspeh je neminovan.

zamena baterije - iPhone 8 i 8 PlusiPhone 8 i iPhone 8 Plus – nema potreba mnogo govoriti o Apple brendu i njegovim proizvodima. Konkretno, kada su u pitanju mobilni telefoni, za koji god da se odlučite – nećete pogrešiti.

Elegantnog i prefinjenog dizajna, sjajnih i moćnih performansi i raznolikih funkcionalnosti ovi pametni telefoni odlaze korak dalje u korisničkom doživljaju koji izazivaju. Čak i najzahtevniji korisnici pred ovim modelima ostaju zadivljeni i impresionirani. Već na prvi pogled potpuno ostavljaju bez daha.

Poseduju litijum-jonske integrisane (non-removable) baterije – 2691 mAh (10.28 Wh), što je dovoljno za i do 21h razgovora. Treba istaći da je za ove modele dostupno bežično punjenje –  inovacija u odnosu na neke ranije modele. Dostupna je i mogućnost brzog punjenja, i to 50% za 30 minuta.

Kako da znam da je mom iPhone 8/iPhone 8 Plus telefonu potrebna zamena baterije?

Ako se sve češće nervirate jer se baterija sporo puni, ne puni se do kraja ili se rapidno prazni, velike su šanse da je potrebno zameniti je novom. U ovakvoj situaciji vam savetujemo da se obratite Doktor Mobil servisu jer će vam naši iskusni stručnjaci, nakon provere, dati pouzdanu informaciju.

Napredne opcije sve pametnijih Apple mobilnih telefona utiču na povećanu potrošnju energije. Zato ne treba da vas čudi što vaš iPhone sve češće ne radi jer ga je baterija izdala. To je potpuno normalno i očekivano, ali ako primetite da je znatno učestalije nego inače, moguće je da je vaš iPhone 8 ili iPhone 8 Plus “zreo” za zamenu baterije.

Ko može da zameni bateriju za vaš iPhone 8 ili iPhone 8 Plus?

Pomenuti iPhone telefoni imaju integrisanu bateriju koju ne može ukloniti laik. Za zamenu baterije na iPhone 8 ili iPhone 8 Plus možete se obratiti stručnom licu servisa Doktor Mobil.

Mi smo usklađeni tim obučenih i stručnih servisera koji sa puno pažnje vrše servisiranje vašeg telefona. Konkretno, za zamenu “neuklonive” baterije potreban je određeni usko specijalizovani alat, kao i značajno iskustvo i znanje servisera, kako prilikom ove intervencije ne bi došlo do dodatnih oštećenja iPhone 8, odnosno iPhone 8 Plus mobilnog telefona.

Mi svojim dugim stažom u ovoj sferi poslovanja garantujemo za kvalitetnu zamenu baterije na iPhone 8 i iPhone 8 Plus, pa uz Doktor Mobil možete biti potpuno sigurni da je vaš iPhone u pravim rukama.

Cena zamene baterije za iPhone 8 i iPhone 8 Plus

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

    Pozovite i zakažite termin

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma:





    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Kada se u suživotu sa vašim iPhon-om susretnete sa bilo kakvom poteškoćom u radu, obratite se servisu Doktor Mobil. Mi vam uvek stojimo na raspolaganju za  servis iPhone telefona. Ovim putem, još jednom ističemo naš uspešan rad pri zameni baterije za iPhone 8 i iPhone 8 Plus.

     

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena