Zamena ekrana za iPhone XS obuhvaćena je servisnim uslugama koje obavlja naš pouzdani servis mobilnih telefonaDoktor Mobil. Mi smo tim na koji se uvek možete osloniti kada je u pitanju popravka Vašeg pametnog telefona. Potrebnu servisnu uslugu obavićemo kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko ste vlasnik ovog sjajnog telefona i potrebno Vam je da neko izvrši zamenu ekrana za iPhone XS, slobodno možete obustaviti potragu jer ste našli Doktor Mobil koji će to uraditi perfektno.

iPhone XSiPhone XS – Apple uređaji su već uveliko izgradili imidž koji je sinonim za prestiž, ali i kvalitet. Ono što je za svaku pohvalu je da kod ovog brenda nema stagnacije. Svaki novi uređaj, svaki novi model iPhone telefona bar za nijansu je bolji i napredniji od prethodnog. Deluje da je njihov razvoj i napredak nezaustavljiv.

Isti slučaj je, naravno, i kada je u pitanju iPhone XS.  Izrađen je vrhunski sa okvirom od nerđajućeg hiruškog čelika i najotpornijim staklom u istoriji mobilne telefonije.  Za njega u Apple-u tvrde da poseduje najinteligentniji i najmoćniji čip za pametne telefone. Dakle, ako imamo u vidu spoj vrhunskog dizajna i moćnih performasi, slobodno možemo reći da je iPhone XS savršen.

Zamena ekrana za iPhone XS

Razumljivo je da Vam teško pada oštećenje ekrana na Vašem iPhone XS, ali ono što je važno je da je to lako rešivo. Ukoliko je ekran oštećen  – napukao ili polomljen, ili je pak nefunkcionalan – crn, LCD ne daje sliku, a touchscreen ne reaguje na dodir, obratite se servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil. Mi smo tu da zamenimo ekran na Vašem mobilnom telefonu iPhone XS.

Kada svoj iPhone donesete u naš servis najpre ćemo pregledati telefon i utvrditi tačno stanje, a zatim  Vam predložiti i najbolje moguće rešenje. U dogovoru sa Vama, pristupićemo servisiranju i uspešno izvršiti reparaciju ekrana na iPhone XS, nakon čega ćete ponovo imati funkcionalan mobilni telefon.

Za nas je najvažnije da nakon zamene displeja Vi budete zadovoljni i da dobijete upravo ono što ste očekivali, ako ne i više od toga. Doktor Mobil se trudi da svaka saradnja iznedri zadovoljnu mušteriju, jer je zadovoljna mušterija najbolja moguća reklama koju možemo “poslati u svet”.

Cena zamene ekrana za iPhone XS

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

    Pozovite i zakažite termin

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular






    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Ako je Vaš iPhone XS potpuno zakazao ili samo ima periodične smetnje u radu, slobodno ga dovedite na oporavak u servis mobilnih telefona Doktor Mobil. U okviru iPhone servisa, pored zamene displeja, vršimo brojne hardverske i softverske popravke za gotovo sve mobilne telefone brenda Apple, i pritom se trudimo da sve završimo u najkraćem mogućem roku, kako biste što pre ponovo imali svoj iPhone na raspolaganju.

    Jedan komentar : “Zamena ekrana za mobilni telefon iPhone XS”

    Učitajte još komentara

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena