Za dekodiranje Huawei P20 mobilnog telefona, na raspolaganju vam je iskusni tim Doktor Mobil servisa. Kroz naše ruke prošao je veliki broj uređaja i dekodiranje nam je postalo rutina koju obavljamo pažljivo, ali sigurno i efikasno.

P20 Pro - dekodiranjeHuawei P20 – Iz kompanije Huawei dolaze nam sve bolji i savremeniji pametni telefoni koji rapidno osvajaju svetsko tržište i kvalitetom i modernim dizajnom. Upravo takav je i Huawei P20.

Vlasnici ovog smartfona ne propuštaju ni jedan bitan trenutak, a da ga ne fotografišu. Uz P20 predstavljena je i nova dvostruka Leica kamera napredne tehnologije koja otvara nove vidike kada je sfera fotografije u pitanju. Glavni objektiv je dvostruki sa 20 MP + 13 MP, a prednja selfi kamera ima čak 24 MP.

P20 radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo), a uz podršku GPU Turbo tehnologije omogućava nesmetano i aktivno igranje igrica. Uz to, poseduje i snažnu bateriju od 3400 mAh koja ima i mogućnost brzog punjenja što dodatno doprinosi praktičnosti ovog uređaja.

Pošto je odličan u sferi fotografije, ali i za igranje igrica, očekivano je da ovaj pametni telefon bude izbor mlađe populacije. Međutim, njegov kvalitet i brojne funkcionalnosti čine Huawei P20 odličnim izborom širokog spektra korisnika.

Otključavanje Huawei P20 mobilnog telefona

Operateri koji zaključavaju mobilne telefone pokušavaju da vas na taj način što duže zadrže u svojoj mreži. Posebno je to slučaj kada se za njih vezujete ugovornom obavezom. Kako biste takav uređaj slobodno koristili neophodno je da se otključa, tj. dekodira.

Maloprodajna cena za Huawei P20 je nešto manje od 600 eur, što je za prosečnog potrošača u Srbiji, obično „iznad limita“ koji sebi može da priušti. Sa druge strane, ovaj smartfon nalazi se u mts ponudi već od 1 dinar, uz odgovarajući tarifni paket, pa je možda i razumljivo što je taj način kupovine izbor mnogih.

dekodirati P20

Nakon kupovine Huawei P20 mobilnog telefona kod operatera možete ga doneti u Doktor Mobil na dekodiranje. Tako ćete se osloboditi zabrane i moći ćete da ga koristite u bilo kojoj mreži. Nakon otključavanja Huawei P20, bez ikakvih ograničenja možete da koristite i dual sim opciju koju ovaj telefon nudi, pa nesmetano paralelno možete upotrebljavati dva broja izabranih operatera.

 

Cena dekodiranja za Huawei P20

Doktor Mobil spretno i vešto otključava Huawei P20, a pored toga, cena ove usluge je povoljna. Zamolili bismo vas da nam se za tačan iznos naknade obratite direktno. To možete učiniti putem kontakt forme ili navedenih brojeva telefona u nastavku. Mada, mi uvek najtoplije preporučujemo dolazak u naš servis kako bismo na licu mesta imali uvid u telefon, a ujedno i vama pružili sve potrebne informacije.

Upit o ceni otključavanja Huawei P20 mobilnog telefona

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

    Kontakt forma:




    * obavezna polja



    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Sada znate da Doktor Mobil može povoljno, sigurno i efikasno da izvrši dekodiranje za Huawei P20. Ono što možda ne znate, ali svakako bi trebalo da imate u vidu je da mi vršimo servisiranje za gotovo sve Huawei uređaje, ali i telefone drugih brendova.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena