Apple iPhone 8 i iPhone 8 plus su nesumnjivo vrhunski pametni telefoni, ali ako im je neispravan SIM čitač, neće moći da Vam pruže uživanje i nesmetano korišćenje mnogih mobilnih funkcija. Zato je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu tu da Vam, u slučaju potrebe, pruži pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ili popravke čitača SIM kartice na iPhone 8 i iPhone 8 plus mobilnim telefonima.

iPhone 8, 8 plus – popravka ili zamena čitača SIM kartice (Doktor Mobil)iPhone 8 i iPhone 8 plus su fenomenalni pametni telefoni poslednje Apple generacije, koji se odlikuju izvanrednim karakteristikama, a koriste mobilne kartice Nano-SIM tipa i imaju podršku za najveće 4G (LTE) brzine mreže.

Ovi vrlo atraktivni uređaji premijum kvaliteta u čvrstom vodootpornom (IP67 certified) kućištu izrađenom od stakla i aluminijuma „čuvaju“ izvrsne 3D Touch LED-backlit IPS LCD touchscreen ekrane od 4.7 i 5.5 inči, dok su za gladak rad iOS 11 i aplikacija zaslužni šestojezgarni (2x Monsoon + 4x Mistral) procesori u kombinaciji sa 2/3 GB RAM-a i 64/256 GB interne memorije. Tu su i sjajne kamere od 12 MP (primarne) i 7 MP (selfi) sa moćnim performansama i integrisane baterije kapaciteta 1821, odnosno 2691 mAh.

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na iPhone 8, 8+

Top modeli smartfona kao što su Ajfon 8 i Ajfon 8+ imaju ugrađene komponente visokog kvaliteta, ali i sa njima treba postupati pažljivo da ne bi došlo do neželjenih oštećenja, u koje spada i kvar ili lomljenje čitača SIM kartice.

Neispravnost ove vrste u značajnoj meri će osujetiti funkcionalnost mobilnog uređaja, pošto najverovatnije neće moći da mu radi SIM kartica (telefon često i ne „prepozna“ da mu je ona ubačena) i sve opcije koje sa njom „dolaze“.

Mobilni telefon sa pokvarenim SIM čitačem (najčešće ga izaziva nepažljivo rukovanje prilikom ubacivanja mobilne kartice) u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo uspešno popraviti, pa ćete ponovo moći da uživate u svim njegovim mogućnostima.

Profesionalnu operaciju popravke ili zamene čitača SIM kartice na iPhone 8 ili iPhone 8 plus pametnom telefonu naša iskusna i vrlo stručna serviserska ekipa obaviće sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez ikakvog rizika po smartfon), a takođe i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena popravke ili zamene čitača SIM kartice na Ajfon 8, Ajfon 8 plus

Za detaljnije informacije o ceni zamene ili popravke čitača SIM kartice na iPhone 8 i iPhone 8+ smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, kao i roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišete putem formulara koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene čitača SIM kartice na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Kao što efikasno i pouzdano vršimo popravku ili zamenu čitača SIM kartice, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i uspešno obavljamo i sve druge specijalističke intervencije, među kojima su kompletan hardverski i softverski servis iPhone mobilnih telefona, kao i dekodiranje mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena