Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy S10 pouzdano će biti realizovana u našem Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Neispravan čitač SIM kartice može izuzetno ograničiti rad Vašeg S10 uređaja ali nema razloga da brinete jer će kvar biti otklonjen a telefon vraćen u život.

Kod nas možete obaviti i sve ostale potrebne intervencije na svim telefonima S serije brenda Samsung, od zamene baterije do dekodiranja.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy S10

  zamena zadnjeg stakla samsung galaxy s10

  Samsung Galaxy S10 je najnoviji model telefona premijum S serije. Prepoznatljiv spektar živih boja Samsung telefona oživljava Dynamic AMOLED ekran veličine 6.1 inča.

  Osmojezgarni procesor se već duže vreme podrazumeva kod modela ove serije a čuvanje podataka omogućeno je pomoću 8 GB RAM i 128 GB interne memorije.

  S10 se još može pohvaliti i trostrukom primarnom kamerom od 12, 12 i 16 MP i selfi kamerom od 10MP.

  Polomljen ili pokvaren čitač na S10

  Današnji top modeli telefona kao što je S10 sastavljeni su od delova visokog kvaliteta. Ovo nikako ne znači da su sasvim neotporni i nedodirljivi, naprotiv i oni zahtevaju pažljivo rukovanje.

  Na skoro svakoj komponenti pametnog uređaja može doći do neželjenih oštećenja. Jedno od njih je i kvar ili lomljenje čitača SIM kartice.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Ovaj ozbiljan kvar može dovesti do toga da Vaš telefon neće detektovati da ima SIM karticu, zbog čega će sve funkcije koje imaju veze sa njom biti ograničene. Zapravo, telefon sa neispravnim čitačem neće moći da se poveže na mrežu.

   Bilo da kvar dolazi od nepažljivog rukovanja prilikom ubacivanja kartice, korišćenja nekvalitetnog adaptera ili nekog drugog uzroka, potrebna je popravka ili zamena čitača SIM-a.

   Popravka ili zamena čitača SIM kartice na S10

   popravka citaca sim-a samsung galaxy s10

   Kvar ovakvog tipa se gotovo uvek može sprečiti, pa ukoliko ste bili pažljivi pri rukovanju ili ste koristili samo originalan punjač, ne bi trebalo da do njega uopšte dođe.

   Međutim, ukoliko je šteta već napravljena i susreli ste se sa kvarom na čitaču SIM-a na Vašem S10 telefonu, možete se obratiti Doktor Mobil servisu i pouzdano otkloniti problem.

   Nakon obavljene dijagnostike će svaka zamena ili popravka čitača SIM kartice na S10 biti realizovana bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

   Konkretne informacije o ceni i roku popravke ili zamene možete dobiti putem telefona i formulara u nastavku, ili još preciznije kada ostavite telefon u servisu.

   Popravka čitača SIM-a Samsung S10 – cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena