Zamena stakla na Samsung Note 8 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu – provereno, pouzdano i bezbedno! 

Operaciju zamene stakla na Samsung Galaxy Note 8 mobilnom telefonu iskusna i dobro obučena serviserska ekipa profesionalnog servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši veoma pouzdano i potpuno bezbedno.

Cena zamene stakla na Note 8 iznosi 120 evra.

Cena zamene stakla je znatno niža nego cena zamene kompletnog ekrana.

Vaš Note 8 možete doneti u naše servise u Beogradu ili ih poslati kuriskom službom.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Samsung Note 8 zamena stakla

   Zamena stakla na Samsung Galaxy Note 8 – servis Doktor Mobil

   Samsung Galaxy Note8 (N950) je i danas u 2020. godini Samsungov vrhunski model mobilnog telefona prelepog dizajna, gotovo zajedničkog sa „braćom“ iz takođe moćne S serije (S8, S8+).

   Prednjom stranom dominira ogroman Super Amoled Always-on touchscreen ekran dijagonale 6.3 inča u rezoluciji 1440 x 2960 piksela (može se pohvaliti i 3D Touch tehnologijom i Gorilla Glass zaštitom 5-te generacije), po kojem možete pisati unapređenom S-Pen olovkom.

   Međutim, iako je Gorilla Glass zaštita prisutna, to neće sačuvati ekran lomljenja kada padne na tvrdu površinu.

   Neko nepisano pravilo je da što je veći ekran lakše se lomi pri padu.

   Ako prilikom pada dođe do lomljenja samo prednjeg stakla, to je „sreća u nesreći“. Cena zamene stakla je manje nego komplet ekrana.

   A Samsung ekrani drže cenu godinama, pa se za starije modele zamena ekrana uopšte i ne isplati.

   Da li se može zameniti samo staklo na Samsung Note 8?

   Zamena stakla na Samsung Galaxy Note 8 – servis Doktor Mobil

   Kratak odgovor je da je moguće zameniti staklo na ekranu Samsung telefona, kao i staklo ekrana na Note 8,9,10 modelima.

   Moćni mobilni uređaji impresivnog kvaliteta izrade, kakav je upravo Samsungov model Note 8, poseduju i zaista jaku zaštitu koja bi trebalo da bude poprilična garancija da su imuni na ispadanje i udarce.

   Ipak, sticajem neočekivanih okolnosti može da se polomi ili ošteti staklo ili displej svog smartfona.

   Kada napukne ili pukne staklo na mobilnom telefonu, najvažnije je odmah proveriti stanje funkcionalnosti ekrana, odnosno da li LCD daje sliku i da li tačskrin reaguje na dodir.

   Ako se uverite da displej prikazuje normalno sliku i touchscreen reaguje na dodir, smatrajte da je to „sreća u nesreći“, jer se takav problem može rešiti zamenom stakla na mobilnom telefonu Note 8.

   Međutim, ukoliko bi se ispostavilo da LCD samo delimično prikazuje sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, u pitanju je veći kvar. Tada je potrebno zameniti displej za Note 8.

   Znači, ako se na mobilnom uređaju „samo“ slomilo ili je naprslo staklo, a sve drugo radi kako treba (LCD, touchscreen), ono što je tada potrebno jeste zameniti staklo za samsung Note 8.

   Zamena stakla na Samsung Note 8 u servisu Doktor Mobil

   zamena stakla samsung note 8

   Svako ko se susreo sa ozbiljnijim problemom sa mobilnim telefonom zna koliko je bitno imati pouzdanu profesionalnu pomoć, kako bi se pronašlo najbolje i najefikasnije moguće rešenje.

   Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam zato stoji na usluzi da na Vašem mobilnom uređaju uradi stručnu dijagnostiku i na osnovu nje efikasnu zamenu stakla (tzv. reparaciju ekrana).

   Osetljiv postupak zamene stakla na Samsung Galaxy Note 8 pametnom telefonu u našem servisu mobilnih telefona vršimo pažljivo, kvalitetno i potpuno bezbedno po sam uređaj.

   Uz korišćenje najsavremenijih sofisticiranih alata i veliko iskustvo, naš vrlo stručan tim servisera će zamenu stakla na Note 8 za Vas obaviti garantovano sigurno i u najkraćem mogućem roku.

   Zamena stakla Note 8 cena

   Cena zamene stakla na Samsung Galaxy Note 8 mobilnom telefonu je svakako povoljnija nego u situaciji kada bi na uređaju morao da se zameni kompletan ekran.

   Cena trenutno iznosi 120 evra.

   Za sva dodatna pitanja o reparaciji stakla na Note 8 slobodno nas kontaktirajte.

   Garancija na zamenu stakla

   Garancija na zamenu stakla na Samsung Note 8 je 90 dana od momenta preuzimanja telefona. Garantujemo da će telefon izaći ispravan i testiran iz našeg servisa. Garancija jedino ne važi u slučaju fizičkog oštećenja stakla ili ekrana od strane korisnika.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Budite sigurni da je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite i ukoliko Vam, osim opisane intervencije zamene stakla, u nekoj prilici zatrebaju i profesionalne usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na Samsung uređajima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena