Čak i moćan i dobro zaštićen ekran, kao što je displej novog Samsung S9 modela, može se polomiti ili pokvariti, ali će Vam u takvoj situaciji naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu brzo priteći u pomoć i efikasno i kvalitetno rešiti problem. Uslugu zamene ekrana na Samsung Galaxy S9 mobilnom telefonu pružamo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Zamena displeja na Samsung S9 – servis mobilnih Doktor Mobil u BeograduSamsung Galaxy S9 (G960) je, kao i njegov veći „brat“ S9+, neverovatno kvalitetan i lep mobilni telefon premijum klase koji dolazi sa displejem poslednje generacije – „beskrajnim“ (Infinity) Always-on Super AMOLED touchscreen ekranom od 5.8 inči u rezoluciji 1440 x 2960 piksela (Quad HD+) sa 3D Touch tehnologijom i Gorilla Glass zaštitom pete generacije, u čvrstom vodootpornom kućišu (IP68 sertifikat).

Pored vrhunskog ekrana koji dominira izgledom ovog sjajnog smartfona, respektabilne su i njegove ostale komponente – osmojezgarni procesor sa 4 GB RAM-a i 64, 128 ili 256 GB skladišne memorije, kamere od 8 MP (prednja, sa autofokusom i Auto HDR opcijom) i 12 MP (leđna, Dual Pixel, sa faznim autofokusom, OIS, LED blicem i bogatim softverskim funkcijama).

Instaliran mu je nanoviji Android 8.0 (Oreo) operativni sistem, ima i podršku za najveće brzine 4G mreže (LTE), a odličnu autonomiju u radu mu pruža integrisana baterija sa kapacitetom od 3500 mAh.

Zamena ekrana na Samsung S9

Zamena displeja na Samsung S9 – servis mobilnih Doktor Mobil u BeograduKao što smo prethodno naveli, noviji top modeli mobilnih telefona imaju tehnološki veoma unapređene ekrane koji poseduju i najjaču moguću zaštitu, ali iskustvo pokazuje da se na nekim primercima ovih smartfona već dogodilo da bude slomljen, pokvaren ili na neki drugi način oštećen displej.

Do tog poprilično velikog problema na mobilnom telefonu najčešće dolazi kada se uređaj ispusti na tvrđu podlogu (asfalt, beton, kamen i slično) ili se direktno udari u displej, nakon čega neminovno sledi profesionalna dijagnostika i popravka detektovanog kvara.

Ako se ispostavi da LCD uređaja ne daje normalno sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir, a staklo je puklo ili napuklo, jedino rešenje za uspešno otklanjanje kvara je zamena kompletnog ekrana na smartfonu, za šta Vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek stoji na raspolaganju.

Ukoliko ste, međutim, imali više sreće, pa se „samo“ slomilo ili je naprslo prednje staklo (a proverom se utvrdi da displej prikazuje sliku kako treba i tačskrin reaguje na dodir u svim delovima ekrana), problem bi mogao da se reši zamenom stakla na Samsung S9 mobilnom telefonu.

U svakom slučaju, budite sigurni da će naš iskusan i veoma stručan tim servisera operaciju zamene ekrana na Samsung Galaxy S9 pametnom telefonu za Vas obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem roku koji u realnosti bude moguć.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy S9

O ceni zamene displeja na Samsung Galaxy S9 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona i vremenu potrebnom za tu intervenciju, možete se detaljnije raspitati pozivom na telefone Doktor Mobil servisa ili slanjem pisanog upita kroz formular u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Važno je da budete obavešteni da naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored pouzdane i kvalitetne zamene ekrana na pametnim telefonima, efikasno vrši i druge stručne intervencije, među kojima su i zamena stakla, dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9:

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena