Najnoviji i najmoderniji mobilni telefoni dolaze sa sve moćnijim i lepšim ekranima, a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas da se pobrine kako bi sve bilo ispravno i funkcionalno. U slučaju bilo kakvog problema sa displejem, znajte da naši iskusni i vrlo stručni serviseri operaciju zamene ekrana na Samsung Galaxy S9 Plus mobilnom telefonu vrše sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Samsung S9 Plus – zamena ekrana u servisu mobilnih Doktor Mobil BeogradSamsung Galaxy S9+ (G965) je, zajedno sa svojim manjim „bratom“ Samsung S9, poslednje tehnološko „čudo“ iz poznate južnokorejske kompanije, koje se može podičiti grandioznim Infinity („beskrajnim“) Super AMOLED touchscreen displejem dijagonale 6.2 inči (u odnosu 18,5:9) Quad HD + rezolucije (1440 x 2960 piksela), sa Always-on i 3D Touch funkcijama i Gorilla Glass 5 zaštitom.

Uz vrhunski dizajn ovog smartfona premijum klase dolaze i snažne performanse, koje obezbeđuje osmojezgarni procesor (4×2.7 GHz & 4×1.8 GHz) uparen sa čak 6 GB RAM-a i 64/128/256 GB interne memorije, dok je za napajanje predviđena integrisana baterija kapaciteta 3500 mAh.

Samsung S9 Plus se izdvaja i po tome što ima dvostruku primarnu kameru od 12 MP, sa OIS, 2x optičkim zumom, LED blicem i faznim autofokusom, kao i selfi kameru od 8 MP (sa autofokusom i Auto HDR funkcijom). Uz sve to, instaliran mu je najnoviji OS Android 8.0 (Oreo).

Zamena displeja na Samsung S9+

Samsung S9 Plus – zamena ekrana u servisu mobilnih Doktor Mobil BeogradU pitanju je, bez sumnje, vrlo moćan mobilni telefon, koji ima trenutno možda i najbolju zaštitu, ali bez obzira na to sa ovim „lepotanom“ treba pažljivo postupati, upravo da ne bi došlo do neželjenog lomljenja, kvara ili oštećenja pri ispadanju uređaja ili jačem udarcu u displej.

Nadamo se da Vam se to nikada neće desiti i da ćete dugo uživati u svim „blagodetima“ ovog izvanrednog pametnog telefona, ali Vam svakako stojimo na raspolaganju i u slučaju da Vam zatreba naša profesionalna pomoć.

Kod problema sa ekranom, bitno je ustanoviti stanje njegove funkcionalnosti, jer ako displej dobro prikazuje sliku i tač skrin normalno reaguje na dodir, a jedino je, npr. napuklo ili puklo prednje staklo, kvar se može otkloniti zamenom stakla na Samsung S9 Plus mobilnom telefonu.

S druge strane, ako se pored oštećenog stakla utvrdi da ni LCD ne prikazuje sliku preko celog ekrana ili tačskrin ne reaguje na dodir kako treba, tada je, nažalost, došlo do ozbiljnijeg kvara koji ne bi uspešno otklonila zamena stakla, nego bi morala da se izvrši zamena kompletnog ekrana.

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim dobro obučenim serviserskim timom, uslugu zamene ekrana na Samsung Galaxy S9 Plus pametnom telefonu pruža pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy S9 Plus

Postupak zamene displeja na Samsung Galaxy S9+ smartfonu u našem servisu mobilnih telefona vršimo po povoljnoj ceni. Za detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, možete nam pisati preko forme u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim efikasne i pouzdane zamene ekrana na smartfonima, uspešno i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Samsung telefona, kompletnog servisa Samsung mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostale usluge koje pružamo za model Samsung S9+:

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena