Velike i sjajne ekrane kakve imaju moderni pametni telefoni treba čuvati od oštećenja do kojih prilično lako može doći kada se telefon ispusti na neku čvrstu podlogu. Ali čak i takav problem za Vas ćemo rešiti vrlo pouzdano, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu radimo sigurnu i bezbednu zamenu ekrana na Samsung Galaxy S8 i S8 plus pametnim telefonima.

zamena ekrana Samsung S8 plus

Najnoviji Samsungovi modeli premijum klase Galaxy S8 (G950) i Galaxy S8+ (G955) su pametni telefoni fenomenalnog dizajna i vrlo moćnih performansi, a najsnažniji utisak ostavljaju njihovi gigantski ekrani.

U pitanju su izvrsni kapacitivni Super Amoled „Always-on“ touchscreen ekrani sa zakrivljenim bočnim ivicama koji dolaze u nestandardnoj rezoluciji od 1440 x 2960 piksela i pružaju nestvarno dobar prikaz slike. Zaštićeni su najnovijom, 5-om generacijom Gorilla Glass tehnologije, a dijagonale su im veličine 5.8 inči (na modelu S8) i 6.2 inča (na verziji S8+).

Zamena ekrana na Samsung Galaxy S8 i S8+

Kada imate ovako dobar mobilni telefon, sigurno ćete se potruditi da sa njim pažljivo rukujete da slučajno ne bi došlo do nekog oštećenja. Ipak, i pored toga nekim vlasnicima ovih sjajnih modela se već desilo da telefon ispuste na beton, kamen ili asfalt i da na taj način oštete njegov displej.

Nažalost, tako nešto se može dogoditi i pored odlične zaštite koju imaju ovi telefoni, a najvažnije je utvrditi u kakvom je stanju uređaj – ako LCD normalno daje sliku i tač skrin reaguje na dodir, a samo je prednje staklo puklo ili napuklo, telefon možemo da popravimo zamenom stakla na Samsung Galaxy S8 ili S8 plus smartfonu.

Međutim, ako, osim što je oštećeno staklo, ni displej telefona ne prikazuje sliku preko celog ekrana, a tačskrin ne reaguje normalno na dodir, u pitanju je veći kvar koji se ne može otkloniti zamenom stakla, već na uređaju mora da se promeni kompletan ekran.

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da stručnu operaciju zamene ekrana na Samsung Galaxy S8 ili S8 plus mobilnom telefonu uradi garantovano pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy S8 i S8 plus

Uslugu zamene displeja na Samsung Galaxy S8 ili S8+ smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste voleli da imate detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i ako Vama ili Vašim prijateljima, pored opisane zamene ekrana ili zamene stakla, bude trebalo dekodiranje Samsung telefona, softverski ili hardverski servis Samsung mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena