Zamena ekrana na mobilnom telefonu Samsung Galaxy Note9 je zahtevna servisna usluga koju uspešno obavljaju stručnjaci servisa mobilnih telefona Doktor Mobil. Uveravamo vas da je znanje i iskustvo koje posedujemo garant za uspešnu realizaciju ovog postupka koji ni na koji način neće dodatno ugroziti ili oštetiti vaš uređaj.

Samsung Galaxy Note9 - zamena ekranaSamsung Galaxy Note9 – ovaj moćni telefon prati i sjajan dizajn koji, između ostalog, čini dominantan displej (6,4 inča) i jednobojni metalni ram koji može biti u istoj ili nekoj kontrastnoj boji u odnosu na S Pen olovku koja uz njega ide.

Radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo). Ima 6/8 GB RAM memorije, dok interna memorija od 128 GB uz spoljnu microSD karticu može biti proširena za dodatnih 512 GB.

Galaxy Note 9 ima dvostruku kameru od 12 MP sa dvostrukim optičkim zumom. Ova “inteligentna” kamera ima i dvostruku blendu koja se na uslove različitog osvetljenja prilagođava kroz dva režima rada što u Samsungu porede sa funkcionalnošču ljudskog oka. Olakšano je i snimanje selfija koje je moguće pritiskom S pen olovke. Prednja kamera za selfije poseduje 8 MP.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Note9

Za moćan uređaj kao što je Samsung Galaxy Note9 lako je poverovati da je njegova besprekorna funkcionalnost imuna na bilo kakvu vrstu spoljnih uticaja. Nažalost, nije tako. Velika površina displeja koji čini  značajan deo ovog smartfona može biti oštećena na više načina, a najčešće se to dešava pri jačem udarcu ili padu.

U slučajevima kada tačskrin ne reaguje na dodir, LCD ne daje sliku ili postoji mehaničko oštećenje neophodna je zamena ekrana na vašem Samsung Galaxy Note9. Predlažemo vam da ovaj kompleksan postupak zamene prepustite našem servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil.

Doktor Mobil okupio je vrsne i iskusne “doktore” za servisiranje. Njihov marljivi rad podrazumeva stručno i vešto baratanje mobilnim telefonom koji im je poveren, što isključuje mogućnost da dođe do bilo kakvog oštećenja prilikom zamene ekrana na Samsung Galaxy Note9. Nakon operacija koje mi obavljamo, vaš uređaj će ponovo biti “živ” i funkcionalan.

Kada zamenimo displej na telefonu Samsung Galaxy Note9 moći ćete ponovo da ga koristite i uživate u svim njegovim čarima zbog kojih ste ga i odabrali. Ukoliko budete zadovoljni našom uslugom uzvratićete nam ponovnim dolaskom u istoj ili sličnoj situaciji, a to je za nas najveća potvrda kvaliteta našeg servisa.

Cena zamene ekrana za Samsung Galaxy Note9

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Uigran tim Doktor Mobil servisa mobilnih telefona, sastavljen je od odabranih stručnjaka iz oblasti mobilne telefonije koji su vam na usluzi svakog radnog dana 09-19h i subotom 10-14h. Izabrali smo da nam nedelja bude neradna, kako bismo “napunili baterije” i spremili se za nove radne pobede. Kad god donesete svoj Samsung Galaxy Note 9 da mu Doktor Mobil zameni ekran, budite sigurni da ćete biti dočekani ljubazno i profesionalno.

  Mi vršimo brojne servisne usluge za Samsung telefone, a dostupni smo, između ostalog, i za dekodiranje Samsung telefona.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena