Jedna od važnih intervencija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo vrlo pouzdano i efikasno je i zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung Galaxy Grand Prime pametnom telefonu. Naš stručan i iskusan serviserski tim ovu profesionalnu uslugu pružiće Vam garantovano sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena konektora punjenja Samsung Grand Prime – Doktor MobilSamsung Galaxy Grand Prime (G530) je Android mobilni uređaj (radi na veziji 4.4.4 KitKat) srednje klase koji se odlikuje dobrim kvalitetom izrade, a dolazi sa 5.0-inčnim TFT ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 540 x 960 piksela.

Za skladan rad ovog smartfona zadužen je četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, ukombinovan sa 1 GB sistemske RAM memorije i 8 GB interne memorije za aplikacije i podatke (ona se microSD karticom može povećati do 64 GB). Za fotografije i video zapise tu su kamere od 5 MP (sekundarna) i 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem), a napaja se pomoću izmenjive baterije kapaciteta 2600 mAh (naravno, kada mu je ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Samsung Galaxy Grand Prime

Da bi mobilni telefon imao nesmetan i kontinuiran rad – neophodno je da se i njegova baterija redovno snabdeva električnom energijom, što neće biti moguće ako je na uređaju pokvaren ili oštećen konektor punjenja ili napajanja.

Taj problem može se javiti iz više razloga, a najčešći su grubo rukovanje prilikom priključivanja na punjač, prolivanje tečnosti po konektorskom ulazu, nagla promena strujnog napona, a ponekad se dešava da konektor otkaže „sam od sebe“ (obično zbog fabričke greške).

U takvoj situaciji potrebno je sprovesti postupak zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Grand Prime mobilnom telefonu koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas možemo uraditi pouzdano i efikasno.

To je intervencija koju će naši vrlo iskusni i dobro obučeni serviseri obaviti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po mobilni uređaj) i, naravno, u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Grand Prime

Zamenu ili popravku konektora napajanja na Samsung Galaxy Grand Prime smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ako Vam zatrebaju preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma




    * obavezna polja



    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Osim uspešne i pouzdane zamene oštećenog konektora punjenja, servis Doktor Mobil u Beogradu efikasno i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Samsung uređajima) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena