Neželjen kvar ili oštećenje konektora napajanja (punjenja) je svakako prilično ozbiljan problem, pošto uglavnom rezultira potpunom nefunkcionalnošću mobilnog uređaja, ali mi imamo „bezbolno“ rešenje za Vas, jer servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža pouzdanu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy A3 (2017) pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Samsung A3 2017 – Doktor MobilSamsung Galaxy A3 2017 (A320) je mobilni uređaj nove generacije iz vrlo popularne A serije južnokorejskog proizvođača, kompaktnog vodootpornog kućišta (kombinacija metala i 3D stakla) koji poseduje odličan 4.7-inčni Super Amoled ekran osetljiv na dodir, osmojezgarni procesor brzine 1.6 GHz, 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 256 GB), kao i kamere od 8 MP (selfi) i 13 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem).

Ovaj, za današnje pojmove „mališan“, radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow), a napaja se, naravno ako mu je potpuno ispravan konektor punjenja, preko integrisane baterije kapaciteta 2350 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Samsung Galaxy A3 (2017)

Čak i na uređajima renomiranih proizvođača može se dogoditi, naročito usled grubljeg rukovanja prilikom kačenja na punjač, da se ozbiljno ošteti konektor punjenja ili napajanja, a uzroci takvog kvara mogu biti i kvašenje tog dela smartfona i neodgovarajući napon na električnoj mreži.

Takva situacija može izazvati prilične probleme u funkcionisanju telefona, jer njegova baterija neće moći da se puni (ili će to činiti vrlo otežano) i uređaj neće moći normalno i nesmetano da radi.

Srećom, naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam rado pružiti profesionalnu asistenciju i efikasno i pouzdano otkloniti kvar na Vašem pametnom telefonu.

Zamenu ili popravku konektora punjenja na Samsung Galaxy A3 (2017) mobilnom telefonu vršimo veoma sigurno, bezbedno (bez ikakvih rizika po smartfon) i u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy A3 (2017)

Operaciju zamene ili popravke konektora napajanja na Samsung Galaxy A3 (2017) smartfonu u servisu Doktor Mobil obavljamo po povoljnoj ceni. Ukoliko poželite da unapred dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisano otklanjanje problema sa konektorom punjenja samo je jedna od naših specijalističkih usluga, jer servis Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno vrši i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena