Polomljen ili oštećen ekran na pametnom telefonu je verovatno jedan od kvarova koji najviše sekiraju vlasnike mobilnih uređaja, ali mi Vas uveravamo da nemate razloga za veliku brigu, jer se i taj problem može rešiti pouzdano i bezbedno. Donesite svoj uređaj u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo kvalitetnu zamenu ekrana na Samsung Galaxy Grand Prime smartfonu.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy Grand Prime – Doktor MobilSamsung Galaxy Grand Prime (G530) je pametni telefon čvrste izrade koji dolazi u prepoznatljivom Samsungovom dizajnu, zgodan za korišćenje i držanje u jednoj ruci. Očekivano za model srednje klase, ovaj uređaj ima kapacitivni TFT touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u rezoluciji 540 x 960 piksela, sa prilično zadovoljavajućim kvalitetom prikaza.

Nešto stariju verziju operativnog sistema (Android 4.4.4 KitKat) pokreće četvorojezgarni procesor sa radnim taktom od 1.2 GHz, uz 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot). Pristojne fotografije i video zapise možete snimiti kamerama od 8 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (selfi), dok je za napajanje ovog telefona zadužena izmenjiva baterija kapaciteta 2600 mAh.

Zamena displeja na Samsung Galaxy Grand Prime

Ekran ili displej je jedan od „najnežnijih“ delova svakog mobilnog telefona i treba biti pažljiv prilikom korišćenja uređaja, jer svako ispadanje telefona ili udarac nose rizik od lomljenja ili oštećenja njegovog ekrana.

Kada se dogodi takav kvar na smartfonu, važno je ustanoviti stanje njegove funkcionalnosti – ako displej telefona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, nažalost, ekran je ozbiljno oštećen i moraće da se zameni novim da bi uređaj normalno radio.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu taj posao za Vas ćemo obaviti sigurno i pouzdano. Uslugu zamene ekrana na Samsung Galaxy Grand Prime mobilnom telefonu pružićemo Vam efikasno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy Grand Prime

Cena zamene displeja na Samsung Galaxy Grand Prime pametnom telefonu u našem servisu je povoljna. Slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme u nastavku teksta ako Vam trebaju nešto konkretniji podaci o ceni ili roku za obavljanje operacije zamene ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na mobilnim uređajima, pa nam se svakako obratite ako Vam zatreba pouzdano dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona, zamena baterije na mobilnom telefonu ili neka druga profesionalna intervencija.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena