• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Samsung Note 4 SM-N910 – zamena ili popravka konektora punjenja

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Note 4 SM-N910 pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružićemo Vam pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku. To je stručna intervencija koja se vrši na uređajima koji su izgubili funkcionalnost zbog ozbiljnog kvara ove hardverske komponente.

Zamena konektora punjenja na Samsung Note 4 – Doktor MobilSamsung Galaxy Note 4 je popularan pametni telefon ili fablet južnokorejskog proizvođača koji poseduje veliki 5.7-inčni Super Amoled touchscreen ekran Quad HD rezolucije, četvorojezgarni procesor na 2.7 GHz, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije, OS Android 4.4.4 (KitKat) i kamere sa senzorima od 3.7 MP (selfi) i 16 MP (primarna, sa optičkom stabilizacijom slike, autofokusom, LED blicem i bogatim dodatnim funkcijama).

Za napajanje ovog uređaja premijum kvaliteta zadužena je baterija kapaciteta 3220 mAh koja mu pruža standardno dobru autonomiju u radu, naravno ukoliko se redovno i neometano puni električnom energijom, što podrazumeva sasvim ispravan konektor napajanja na smartfonu.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Samsung Galaxy Note 4

Mobilni uređaji vrhunskog kvaliteta, naravno, imaju i izdržljivije komponente, ali i pored toga se dešava da dođe do kvara koji zahteva profesionalnu intervenciju, a jedan od najčešćih je svakako oštećenje konektora punjenja ili napajanja.

Takav problem na pametnom telefonu može biti izazvan grubim rukovanjem, neodgovarajućim električnim naponom, prodorom tečnosti ili nekim drugim uzrokom (npr. fabrička greška, pa konektor otkaže „sam od sebe“), a manifestuje se tako što baterija telefona ne može normalno da se puni (ponekad uređaj uopšte i ne registruje da je priključen na punjač).

U svakom slučaju, krajnji rezultat je nefunkcionalnost smartfona, a rešenje je da se obratite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će za Vas pouzdano otkloniti nastali kvar i uspešno rešiti problem na uređaju.

Iskusni i dobro obučeni serviseri koji kod nas rade, operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Note 4 SM-N910 mobilnom telefonu obaviće sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Note 4 SM-N910

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Samsung Galaxy Note 4 SM-N910 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Za konkretnije informacije o ceni ili roku za završetak ove operacije, slobodno nam pišite preko formulara u nastavku teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane profesionalne intervencije, uspešno i efikasno vrši i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet