Ispustili ste nehotično svoj mobilni telefon i njegov displej više ne radi kako treba? Ništa se ne brinite – dođite ili pošaljite svoj uređaj u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i efikasno popraviti nastali kvar pouzdanom i bezbednom operacijom zamene ekrana na Motorola Moto Z Play pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Motorola Moto Z Play u servisu Doktor MobilMotorola Moto Z Play (naziva se i Lenovo Moto Z Play, jer je kompanija Lenovo vlasnik Motorole) je pametni telefon ili fablet zanimljivog modularnog dizajna (sa Moto Mods dodacima), koji u blago zaobljenom kućištu izrađenom u kombinaciji staklo-metal donosi prostran kapacitivni Super Amoled touchscreen ekran dijagonale 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), sa Gorilla Glass 3 zaštitom.

Uz odličan kvalitet zvuka i skener otisaka prstiju, ovaj model poseduje osmojezgarni procesor na 2.0 GHz, sa 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB), koji glatko vrti OS Android 6.0.1 (Marshmallow) ili 7.1.1 (Nougat), kamere su sa senzorima od 16 MP (glavna, sa faznim laserskim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (prednja), a baterija integrisana s kapacitetom od 3510 mAh.

Zamena displeja na Motorola Moto Z Play

Iako dolazi sa čuvenom Gorilla Glass zaštitnom tehnologijom, ni ovaj model telefona nije imun na moguća oštećenja ekrana, do kojih relativno često dolazi prilikom ispadanja telefona na grubu podlogu ili direktnog udarca u displej.

Ako se u takvoj situaciji ispostavi da LCD uređaja ne prikazuje normalno sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, po svoj prilici je došlo do ozbiljnijeg oštećenja ekrana, koji će za uspešnu popravku morati da se zameni novim.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da ovaj ne baš mali problem na pametnom telefonu reši vrlo efikasno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po mobilni uređaj).

Operaciju zamene ekrana na Motorola Moto Z Play mobilnom telefonu za Vas ćemo uraditi sigurno, kvalitetno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Motorola Moto Z Play

Uslugu zamene displeja na Motorola Moto Z Play smartfonu u našem servisu pružićemo Vam po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

    Pozovite i zakažite termin

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular







    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Pored efikasne i pouzdane zamene oštećenog ekrana, u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno pružamo i druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena