• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Motorola Moto G3

Oštećenje displeja na smartfonu jedan je od problema sa kojim nam se dosta često javljaju vlasnici mobilnih uređaja, a u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu takvu vrstu kvara otklanjamo vrlo uspešno pouzdanom i bezbednom operacijom zamene ekrana na Motorola Moto G3 pametnom telefonu, koju vršimo u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Motorola Moto G3 u servisu Doktor MobilMotorola Moto G (3rd gen) je pametni telefon zanimljivog dizajna (sa zaobljenim uglovima i leđima od rebraste plastike) i povoljne cene koji dolazi sa sertifikatom otpornosti na vodu (IPX7) i kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom od 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), zaštićenim Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Moto G treće generacije ima instaliran OS Android verzije 5.1.1 (Lollipop), četvorojezgarni procesor na 1.4 GHz sa 1 ili 2 GB RAM i 8 ili 16 GB interne memorije (plus microSD za kartice do 32 GB), kamere sa auto-HDR funkcijom od 5 MP (sekundarna) i 13 MP (glavna, sa autofokusom i dvotonskim LED blicem) i integrisanu bateriju kapaciteta 2470 mAh.

Zamena displeja na Motorola Moto G3

Mada ima poznatu Gorilla Glass zaštitu, ni ovaj pametni telefon ne može da izdrži ozbiljnije padove i udarce, pa se u nekoj takvoj situaciji prilično lako može oštetiti ili polomiti njegov ekran.

Da je u pitanju veliko oštećenje koje zahteva zamenu kompletnog ekrana lako ćete prepoznati po tome što LCD uređaja ne daje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je na telefonu napuklo ili puklo staklo.

U slučaju da imate takav kvar na smartfonu, najsigurnije je da se obratite profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ovaj problem rešavamo vrlo uspešno i kvalitetno.

Naši stručni serviseri će postupak zamene ekrana na Motorola Moto G3 mobilnom telefonu za Vas obaviti pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i svakako u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Motorola Moto G3

Uslugu zamene displeja na Motorola Moto G3 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Za više informacija o ceni ili roku za zamenu ekrana samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Doktor Mobil je uvek tu za Vas i slobodno nam se javite i ukoliko Vam, pored uspešne i pouzdane zamene ekrana, zatrebaju i druge specijalističke usluge, među kojima ovom prilikom izdvajamo dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet