Zamena ekrana Motorola Moto C – servis mobilnih Doktor Mobil u Beogradu

Za gotovo svaki problem koji imate sa svojim smartfonom servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ima pouzdano i efikasno rešenje. Tako je i u slučaju da Vam je potrebna usluga zamene ekrana na Motorola Moto C pametnom telefonu, koju će Vam naša stručna i iskusna serviserska ekipa pružiti sigurno, bezbedno, ali i u što kraćem vremenskom roku i po povoljnoj ceni.

Zamena ekrana Motorola Moto C – servis mobilnih Doktor Mobil u BeograduMotorola Moto C je noviji model (2017) mobilnog telefona koji se, uz cenovnu pristupačnost, odlikuje i solidnom hardverskom konfiguracijom, kao i kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči (rezolucija mu je 480 x 854 piksela) i operativnim sistemom Android 7.0 (Nougat).

Ovaj uređaj, koji je Lenovo „obukao“ u lep dizajn, pokreće četvorojezgarni procesor na 1.1 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB (3G model) ili 16 GB (LTE verzija) interne memorije, a tu su i kamere od 5 MP (primarna, sa LED blicem) i 2 MP (prednja, takođe ima LED blic) i izmenjiva baterija kapaciteta 2350 mAh.

Zamena displeja na Motorola Moto C

Za ekrane na mobilnim telefonima najveću opasnost predstavlja ispuštanje uređaja na tvrdu površinu (kao što su kamen, beton, asfalt i slično) i direktan udarac u displej, jer su to situacije koje najčešće dovode do njihovog lomljenja ili oštećenja.

Ako se pri tome ispostavi da je LCD smartfona prestao da daje sliku, da tač skrin ne reaguje na dodir ili je puklo ili napuklo staklo, onda je jasno da je u pitanju veći kvar koji se može uspešno otkloniti zamenom kompletnog ekrana.

Za tu osetljivu i preciznu operaciju naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim dobro obučenim i iskusnim timom servisera, uvek Vam stoji na raspolaganju.

Postupak zamene ekrana na Motorola Moto C mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti pouzdano, bezbedno (bez rizika po uređaj), a naravno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Motorola Moto C

Što se tiče cene zamene displeja na Motorola Moto C smartfonu, ona je u našem servisu mobilnih telefona povoljna. Ukoliko Vam budu zatrebale konkretnije informacije o ceni ili roku neophodnom za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem formulara koji se nalazi u sledećem pasusu.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz opisanu uslugu zamene ekrana na pametnom telefonu, profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano i efikasno vrši i niz drugih stručnih intervencija, među kojima su dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskiih i softverskih problema na Lenovo/Motorola uređajima), kao i zamena baterije na mobilnim telefonima.