Doktor Mobil, servis mobilnih telefona, će dekodirati vaš Huawei Honor 10, nakon čega će biti slobođen od blokade koja je sputavala njegovo slobodno korišćenje u mrežama svih mobilnih operatera.

Znamo da veliki broj uređaja danas ima uspostavljenu blokadu koja ga vezuje za matičnog operatera kod kog je i kupljen, ali ako vam to iz bilo kog razloga ne odgovara, tu smo da to rešimo. Doktor Mobil će dekodirati Huawei Honor 10, a čim nam ga dostavite, odmah ćemo vas imformisati i koliko će otključavanje trajati, jer nam je u zajedničkom interesu da sve bude rešeno što je brže moguće.

huawei honor 10 dekodiranje

Huawei Honor 10 – Susreli smo se sa mnogobrojnim mišljenjima da je Honor 10 jeftinija, ali nimalo lošija verzija Huawei P20 mobilnog telefona. Bilo kako bilo, iz Huawei kompanije izašao je još jedan odličan uređaj koji je izbor mnogih kupaca.

Moderan i stabilan, radi na operativnom sistemu Android 8.1 Oreo. Poseduje 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije. Za pouzdano funkcionisanje zadužen je procesor Hisilicon Kirin 970.

Honor 10 može se pohvaliti kamerama visoke reolucije. Zadnja kamera je dualna 24 MP + 16 MP, a prednja (selfi) kamera ima 24 MP. Za neograničeno slikanje, pored moćnih kamera, potrebna vam je i izdašna baterija, a u ovom slučaju na raspolaganju vam je kapacitet od 3400 mAh.

Doktor Mobil dekodira Huawei Honor 10

Ako nam ne odgovaraju tarife ili sama usluga mreže za koju smo se opredelili, logičan potez je promena operatera. Ali šta raditi u situacijama kada Honor 10 ne možete da “povedete sa sobom”?

Ako ste u okviru nekog tarifnog paketa pribavili svoj telefon, verovatno ste se i ugovorom obavezali da ćete određeni vremenski period koristiti usluge mobilnog operatera kod ste i kupili uređaj. Ukoliko vam to više ne odgovara, u servisu Doktor Mobil jednostavno i lako možemo dekodirati vaš Huawei Honor 10.

Kada naši iskusni serviseri izvrše potrebne intervencije koje su potrebne za dekodiranje, Huawei Honor 10 će biti spreman za korišćenje u bilo kojoj mreži, kako kod nas, tako i u svetu.

Honor 10 - otključavanje

Koliko košta da se Huawei Honor 10 dekodira?

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Svima nama je na prvom mestu kvalitet servisiranja koje vršimo, a zatim se, naravno trudimo da to obavimo u što kraćem roku i po ceni koja je razumna i pristupačna. Nadamo se da time ispunjavamo sve preduslove za dekodiranje mobilnog telefona Huawei Honor 10.

  Doktor Mobil u sklopu Huawei servisa mobilnih telefona, pored dekodiranja Huaweim telefona, uspešno obavlja i mnogo drugih popravki.

   

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena