Dekodiranje Huawei Honor 8X u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Servis mobilnih telefona – Doktor Mobil, s velikim zadovoljstvom može da vas informiše da za vas uspešno i efikasno vrši dekodiranje Huawei Honor 8X mobilnog telefona.

Ukoliko vam je potrebna ova usluga, možete doći u naš servis ili nam poslati svoj telefon. U oba slučaja, bićete bezbrižni jer će dekodiranje tj. otključavanje Huawei Honor 8X obaviti stručnjaci koji su iskusni, obučeni i vrhunski opremljeni.

dekodiranje huawei honor 8x

Huawei Honor 8X – Telo ovog mobilnog telefona izrađeno je pretežno od stakla (i sa prednje i sa zadnje strane), što uz metalni ram već na prvi pogled ostavlja utisak da je reč o elegantnom i modernom uređaju.

Radi na operativnom sistremu Android 8.1 (Oreo), a za besprekoran rad zadužen je procesor Hisilicon Kirin 710 (12 nm). Poseduje 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice, ukoliko je to vama potrebno, moguće proširiti i do 400 GB.

Glavna kamera ovog telefona je dualna 20 MP + 2 MP (LED blic, panorama, HDR), a prednja kamera poseduje 16 MP. Baterija je kapaciteta 3750 mAh. Pored toga, izdvojili bismo da ovaj uređaj poseduje i senzor za očitavanje otisaka prsta.

Kako da dekodiram svoj Huawei Honor 8X?

Ma koliko primamljivo izgledalo da samostalno izvršite dekodiranje svog Huawei Honor 8X, mi vam ipak predlažemo da to ne pokušavate jer vas ovakav vid eksperimenta može „koštati“ i samog telefona.

Dekodiranje je naizgled jednostavan postupak koji možete poveriti bilo kome, ali, zapravo, to i nije baš tako. Svaki nestručan i nespretan pokušaj dekodiranja može ugroziti vaše podatke, ali i sam uređaj, zato dekodiranje Huawei Honor 8X prepustite profesionalcima servisa mobilnih telefona – Doktor Mobil.

honor 8x dekodiranje

Servis Doktor Mobil je pravo mesto za dekodiranje Huawei Honor 8X

Bilo da ste do uređaja sa blokadom došli kupovinom od inostranih, ili nekog od domaćih operatera, Doktor Mobil će vam rado pomoći da ga otključate i time omogućite njegovo korišćenje u bilo kojoj mreži.

Želeli bismo i da napomenemo da, kada Doktor Mobil dekodira vaš Huawei Honor 8X, blokada će biti uklonjena potpuno i trajno, a nakon toga samo od vas zavisi u kojoj mreži ćete koristiti svoj mobilni uređaj.

Upit o ceni dekodiranja Huawei Honor 8X

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Dekodiranje Huawei Honor 8X samo je deo sveobuhvatne usluge servisa Doktor Mobil koji je u okviru svog Huawei servisa, pored dekodiranja Huawei mobilnih telefona, objedinio i druge softverske i hardverske intervencije koje eventualno mogu biti potrebne vašem telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button