Ako se pitate kako što lakše i efikasnije dekodirati Huawei Honor 9 Lite dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil i naši serviseri će vam to pokazati na delu. Na vaš zahtev, odmah po prijemu telefona detaljno  ćemo ga „ispitati“, a zatim i ukloniti blokadu.

Moguće je da vam pri kupovini ništa nije značila informacija da je telefon nedostupan za korišćenje u drugim mrežama, ali je i razumljivo da se usled izmenjenih životnih okolnosti ipak odlučite da koristite usluge drugog operatera. U takvoj situaciji nema potrebe da kupujete novi mobilni telefon, dovoljno je da svoj Honor 9 Lite dostavite Doktor Mobil servisu da bismo ga dekodirali i na taj način vas oslobodili postojeće prepreke.

slika 1Huawei Honor 9 Lite – Huawei nas je navikao na estetski skladne mobilne telefone koji su dopadljivi gotovo svima. Nema mnogo promena u vezi sa dizajnom kada je i pitanju novi model, ali baterija, ekran i prisustvo fingerprint skenera su svakako poboljšanja u odnosu na prošlogodišnji model P9 lite.

Honor 9 Lite radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Raspolaže sa 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije koju je pomoću microSD kartice moguće proširiti do 256 GB.

Obe kamere su dvostruke, s tim što glavna kamera ima 13 MP + 2 MP, a selfi kamera, takođe raspolaže istom rezolucijom.

Dekodiranje Honor 9 Lite mobilnog telefona

Ako hoćete da menjate SIM kartice i mrežne operatere kojima iste pripadaju, a u tome vas sprečava blokada samog uređaja, nema potrebe da tražite skupa i radikalna rešenja poput zamene mobilnog telefona. Dovoljno je da svoj Huawei Honor 9 Lite donesetu u Doktor Mobil, a naši serviseri će se potruditi da ga dekodiraju u najkraćem roku koji je u datom trenutku moguć.

Dekodiranje mobilnog telefona Honor 9 Lite za naše iskusne i vešte servisere je rutinski zahvat koji, bez obzira što im je itekako poznat, sprovode sa puno pažnje i posvećenosti. S obzirom na to sa Doktor Mobil u svako servisiranje ulaže puno truda i posvećenosti i ne čudi što su rezultati našeg rada besprekorni, a vi po pravilu jako zadovoljni dobijenom uslugom.

slika 2

Upit o ceni dekodiranja Huawei Honor 9 Lite mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Treba da znate da Doktor Mobil pored dekodiranja za Honor 9 Lite, dekodira i Huawei mobilne telefone, generalno, a u okviru Huawei servisa, nudi i druge softverske i hardverske intervencije.

  Jednom rečju, kada vaš Huawei mobilni telefon naiđe na bilo kakvu smetnju u radu, Doktor Mobil će pronaći najbolje moguće rešenje.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena