Potrebno vam je dekodiranje Huawei Mate 20 Pro? Možete ga dostaviti našem servisu mobilnih telefona u Beogradu – Doktor Mobil, a mi ćemo se pobrinuti da bude otključan što je brže moguće.

Pored efikasnosti, važnu ulogu u dekodiranju “igra” posvećenost i umešnost naših servisera, pa su operacije koje oni vrše uvek besprekorne i ni na koji način ne škode vašem uređaju. Sve što se nakon dekodiranja Mate 20 Pro promeniti je, eventualno, mreža u kojoj ga koristite, ali to je svakako vaša odluka. Na nama je samo da vam uklanjanjem blokade omogućimo slobodan izbor.

dekodiranje mate 20 pro

Huawei Mate 20 Pro – Mnogo je razloga zbog kojih možemo tvrditi da je ovaj mobilni telefon sjajan. Mi ćemo navesti samo neke od njih.

Između ostalog, ovaj telefon je odličan izbor zbog svoje trostruke kamere velike rezolucije od 40 MP + 20 MP + 8 MP. Selfi kamera ima 24 MP što, takođe, garantuje kvalitetne fotografije.

Još jedna stvar vredna pomena je i baterija značajnog kapaciteta od 4200 mAh. Iako će vam trebati puno vremena, ipak ćete je „potrošiti“, a tada vam je na raspolaganju mogućnost brzog punjenja (70% za 30minuta).

Mate 20 Pro je otporan na vodu. Moguće ga je otključati putem 3D tehnologije prepoznavanja lica, a pored toga, poseduje i čitač otisaka prsta. Zar vam nismo već rekli da je sjajan?

Dekodiranje Mate 20 Pro mobilnog telefona

Dekodiranje Mate 20 Pro je potrebno ako želite, a ne možete da ga koristite u drugoj mreži osim trenutne. Razlog tome može biti blokada koju je uspostavio operater koji želi da vas što duže opredeli za svoju uslugu.

Zaključani mobilni telefoni su po pravilu oni koje kupujemo van Srbije. Ali ništa manji nije ni broj uređaja koji su kupljeni od domaćih operatera ali u sklopu nekog tarifnog paketa. Tako kupljen Huawei Mate 20 Pro možete koristiti samo nakon dekodiranja.

Važno nam je da znate da se dekodiranjem ne menja ništa na vašem telefonu, osim blokade koja vas je sprečavala da upotrebite SIM karticu neke druge mreže, zato nema potrebe da oklevate u odluci da dozvolite servisu Doktor Mobil da trajno dekodira vaš Huawei Mate 20 Pro.

slika 2

Cena dekodiranja Huawei Mate 20 Pro

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Ako vašem Huawei Mate 20 Pro treba dekodiranje potrebno je samo da dođe u Doktor Mobil, servis mobilnih telefona u Beogradu. Kada pređe naš prag, možete biti sigurni da ćete ga dobiti nazad bez blokade koja je uspostavljena od strane operatera, a ovu uslugu obavićemo po pristupačnoj ceni.

  Od brojnih popravki koje obavljamo za ovaj uređaj, izdvojili bismo zamenu ekrana na Huawei Mate 20 Pro i zamenu baterije na Huawei Mate 20 Pro.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena