Ukoliko imate pametni telefon koji je zaključan na mrežu nekog operatera mobilne telefonije, budite slobodni da se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer Vam možemo pomoći u efikasnom i bezbednom uklanjanju te blokade. Operaciju dekodiranja Huawei P9, P9 Lite ili P9 Plus pametnog telefona vršimo sigurno i vrlo pouzdano.

Dekodiranje Huawei P9, P9 Lite, P9 Plus – Doktor MobilHuawei P9, Huawei P9 Lite i Huawei P9 Plus su veoma elegantni i kvalitetno izrađeni pametni telefoni iz vodeće P serije sve cenjenijeg kineskog proizvođača koji dolaze sa vrlo dobrim ekranima osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji (dijagonala displeja na modelima P9 i P9 Lite je 5.2“, dok verzija P9 Plus donosi nešto veći, 5.5-inčni ekran).

Ovi primamljivi mobilni uređaji mogu se pohvalti i drugim hardverskim karakteristikama, od kojih ćemo izdvojiti jake osmojezgarne procesore sa 2/3/4 GB RAM i 16, 32 ili 64 GB interne memorije, sjajne „dvooke“ 12 MP primarne (na P9, P9 Plus) i 8 MP selfi kamere, kao i integrisane baterije od 3000 mAh (P9, P9 Lite), odnosno 3400 mAh (P9 Plus).

Dekodiranje Huawei P9, P9 Lite, P9+

Ako neki od ovih odličnih modela pametnih telefona ne kupite za keš, nego ga nabavite uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), velika je šansa da uređaj bude zaključan na mrežu dotičnog operatera.

Takva situacija česta je i sa telefonima koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, pošto su i oni u velikom broju slučajeva zaključani i pre dekodiranja mogu se koristiti samo u mreži „matičnog“ operatera.

Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovog ograničenja možete da se oslobodite jednostavno i efikasno, jer vršimo pouzdano otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona.

Iskusni i stručni serviseri koji kod nas rade će operaciju dekodiranja Huawei P9, P9 Lite ili P9 Plus mobilnog telefona za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, pa ćete moći da ga koristite sa karticom ili brojem bilo kog operatera u svetu.

Cena dekodiranja Huawei P9, P9 Lite, P9 Plus

Sama cena otključavanja Huawei P9, P9 Lite ili P9 Plus smartfona u našem servisu je pristupačna. Ako Vam trebaju nešto preciznije informacije bilo o ceni ili o roku za dekodiranje telefona, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ako Vama ili Vašim prijateljima, pored pomenutog dekodiranja Huawei telefona, budu zatrebale usluge profesionalnog servisa Huawei mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena