Za pouzdano i bezbedno dekodiranje zaključanog pametnog telefona dovoljno je da svoj uređaj donesete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i prepustite posao proverenim profesionalcima. U našem specijalističkom servisu dekodiranje Huawei Y6 mobilnog telefona vršimo garantovano sigurno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Dekodiranje Huawei Y6 u servisu Doktor Mobil u BeograduHuawei Y6 je pametni telefon privlačnog izgleda, prijatan za držanje u ruci i korišćenje, a može se nabaviti po dosta povoljnoj ceni. Ima podršku za Dual SIM i dobar 5.0-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj smartfon srednje klase sa odličnim performansama poseduje četvorojezgarni procesor na 1.1 GHz, sa 1/2 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot), OS Android 5.1 (Lollipop) presvučen Emotion 3.1 korisničkim interfejsom, kamere od 8 MP (leđna, sa autofokusom, LED blicem, panorama i HDR funkcijama) i 2 MP (prednja), kao i izmenjivu bateriju sa kapacitetom od 2200 mAh.

Dekodiranje Huawei Ascend Y6

Vlasnici ovog solidnog pametnog telefona koji su ga uzeli putem potpisivanja ugovora sa nekim od domaćih operatera mobilne telefonije, verovatno su otkrili da je uređaj zaključan za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera.

Tako je, po svoj prilici, i sa primercima modela Huawei Y6 koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, pošto su i oni u najvećem broju slučajeva zaključani na matičnu mrežu.

Zato svima koji nam se obrate za pomoć u uklanjanju ove blokade, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnih telefona.

Stručnu operaciju otključavanja Huawei Y6 smartfona u našem servisu obavićemo sigurno i sasvim bezbedno po telefon, a posebno ćemo se potruditi da čitav postupak završimo u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Huawei Y6

Uslugu dekodiranja Huawei Y6 pametnog telefona u Doktor Mobil servisu pružamo po pristupačnoj ceni. Ako želite da imate detaljnije informacije o ceni ili roku za otključavanje telefona, slobodno nam pošaljite pisani upit putem formulara u sledećem odeljku ovog teksta, a možete nas i pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Kvalitetna i efikasna usluga dekodiranja Huawei telefona, samo je jedna od intervencija koje uspešno radimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer kod nas možete pouzdano obaviti i zamenu baterije na mobilnim telefonima, kao i kompletan servis Huawei mobilnih telefona (sve potrebne softverske i hardverske popravke na uređajima ovog proizvođača).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena